reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Wszystkiego Najlepszego dla Filipka!

A my wyprawiamy roczek w dzień urodzin czyli w piątek, boże to już za tydzień a jestem w kompletnej rozsypce!!!! Kupiłam tylko świeczki, talerzyki, kubeczki, czapeczki, baloniki, napis itp. a jeszcze i tak nie dotarło mam nadzieję ze w poniedziałek przyjdzie paczką. Jutro będę obdzwaniać rodzinę żeby potwierdzić imprezę bo wstępnie już wszyscy wiedzą. Jak o tym wszystkim myślę to ogarnia mnie przerażenie :szok:

reklama
A nam urodzinki ładnie wypadają w sobotę i niestety musimy je przełożyć na niedzielę:baffled:. W ostatniej chwili dostaliśmy zaproszenie na ślub mojej koleżanki i chrzciny jej córeczek bliźniaczek. Gdyby nie to, że to moja dobra koleżanka to pewnie byśmy nie pojechali. Po pierwsze, że to daleko, po drugie ta impreza nieźle trzepnie nas po kieszeni:sorry2: a jeszcze trzeba wyprawić urodziny synowi. Jak nie zbankrutujemy w tym miesiącu to będzie dobrze;-):-D.
Dzisiaj jadę do cukierni zapytać o torty dla dzieci, czy robią jakieś specjalne niebanalne:-p.

... no właśnie, ja się zastanawiam do jakiej cukierni tu w ogóle uderzyć ;-), bo nie mama pojęcia, czy jest w Bielsku jakaś taka fajna, która ładne dziecięce tort robi :sorry2::baffled:

Mój Tata ma znajomych, którzy prowadzą kilka cukierni w Lesznie więc wybieramy się do nich w poniedziałek. Są sprawdzeni bo robili tort na nasz ślub i był piękny i pyszny. Mam nadzieję że robią jakieś ładne dziecięce torty. :tak:

ja poszłąm wczoraj do cukierni - 75 zł/kg dziecięcego tortu:szok:. A tort minimalnie waży 2 kg:baffled:
:szok::szok::szok::szok::szok:
... to ja chyba sama upiekę, choć nie umiem:-p:-D
No i byłam w tej cukierni i oni żadnych specjalnych dla dzieci nie robią:no:, tylko takie zwykłe okrągłe:baffled:. Chyba zamówię to zdjęcie co Aph, a o tort poproszę teściową:-p

Elu, ja dziś z ciekawości poszłam do cukierni, która jest w pobliżu mnie. U nas cena tortu dziecięcego z jakimś motywem z bajki kosztuje 45zł za kilogram, plus do tego tabliczka z napisem, więc nie jest aż tak źle jak u Was:szok::szok::szok:. Bo już się bałam:szok:. A są naprawdę ładne, kolorowe, i chyba na taki się zdecyduję:tak:.

reklama
Do góry