reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

reklama
Bodzinka wszystkie trzymamy kciuki za ciebie, Karolka, męża-tatusia i całą imprezke:tak::-D:-Dwszystko na pewno sie udabedziesz nam radzic po jak zorganizowac udane pierwsze urodziny:-)
ps.Nie wiem jak u was ale mi im blizej tym bardziej sie wszystko przypomina i tak mi sie dzidzi:tak:
Cynamonka ja tez juz odliczam:-)całe 8 dni:-)

No to same imprezki sie szykuja:-) Jak to szybko minelo.
Bodzinka wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw.Pozniej oczywiscie czekamy na zdjecia:tak:

Pozostały 2 dni. Mówie Wam mam takie mrówki w żołądku. To dziwne uczucie, jakbym się cofnęła o rok wstecz. Dokładnie pamiętam teraz te ostatnie dni. I myślę sobie jak ogromnie rozwija się dzieciaczek przez ten rok, to jestem pełna podziwu dla zmyślnej natury.

3 dni.Rok temu bylam u tesciow i wygladalam jak sredniej wielkosci slon:-):-)Oj i mialam skurcze i czekalam na 7 listopada:-):-)A maly pojawil sie wczesniej:-D:-D

Cynamonko i KUBUSIU z okazji ukończenia waszego pierwszego roczku życzę wam dużo zdrówka, uśmiechu i słoneczka na każdy następny dzień:-D:laugh2::-D
bukiet.gif

Annie Lo i Leosiu gratuluje wam tego cudownego pierwszego roczku i życzę aby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego
koteczek.gif

Kubuśku, Cynamonko
W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok

Sto Lat, Sto Lat i oby każdy następny roczek był i dla Mamy i dla Synka jeszcze piękniejszy i wspanialszy.

reklama
Leosiu, Annie Lo
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...

Oby każdy kolejny dzień razem był dniem pełnym szcześcia, zdrowia, i miłosci.Wszystkiego co najpiękniejsze z okazjii pierwszych urodzinek.

Do góry