reklama
Bodzinka wszystkie trzymamy kciuki za ciebie, Karolka, męża-tatusia i całą imprezkewszystko na pewno sie udabedziesz nam radzic po jak zorganizowac udane pierwsze urodziny:-)
ps.Nie wiem jak u was ale mi im blizej tym bardziej sie wszystko przypomina i tak mi sie dzidzi
Cynamonka ja tez juz odliczam:-)całe 8 dni:-)
ps.Nie wiem jak u was ale mi im blizej tym bardziej sie wszystko przypomina i tak mi sie dzidzi
Cynamonka ja tez juz odliczam:-)całe 8 dni:-)
Cynamonka
Fanka BB :)
Pozostały 2 dni. Mówie Wam mam takie mrówki w żołądku. To dziwne uczucie, jakbym się cofnęła o rok wstecz. Dokładnie pamiętam teraz te ostatnie dni. I myślę sobie jak ogromnie rozwija się dzieciaczek przez ten rok, to jestem pełna podziwu dla zmyślnej natury.
sikoreczka79
Cynamonko i KUBUSIU z okazji ukończenia waszego pierwszego roczku życzę wam dużo zdrówka, uśmiechu i słoneczka na każdy następny dzień
sikoreczka79
Annie Lo i Leosiu gratuluje wam tego cudownego pierwszego roczku i życzę aby każdy następny dzień był lepszy od poprzedniego
Kubuśku, Cynamonko
W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok
Sto Lat, Sto Lat i oby każdy następny roczek był i dla Mamy i dla Synka jeszcze piękniejszy i wspanialszy.
W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok
Sto Lat, Sto Lat i oby każdy następny roczek był i dla Mamy i dla Synka jeszcze piękniejszy i wspanialszy.
reklama
Leosiu, Annie Lo
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...
Oby każdy kolejny dzień razem był dniem pełnym szcześcia, zdrowia, i miłosci.Wszystkiego co najpiękniejsze z okazjii pierwszych urodzinek.
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...
Oby każdy kolejny dzień razem był dniem pełnym szcześcia, zdrowia, i miłosci.Wszystkiego co najpiękniejsze z okazjii pierwszych urodzinek.
Podziel się: