maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
DoMisia - przecudny zakup!!! Pościel podobna do tej, co ja zamówiłam:-)
A łóżeczko które wzięłaś?
A łóżeczko które wzięłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super!!!!i ta kroweczka slodkaPodobno podgrzewacz Aventu pasuje do większości butelek.
A ja pochwalę się moimi zakupami :-) Wczoraj zamówiłam łóżeczko+zestaw pościelowy
ARUŚ -16EL ŁÓŻECZKO SZUFLADA 6K POSCIEL HAFT GRYKA (1803796299) - Aukcje internetowe Allegro
pościel w kolorze Kremowej krówki, już nie mogę się doczekać kiedy przyślą :-)
Tak, o Rybniku..Racibórz? Ode mnie to już baaaaaaaaaardzo daleko..a czemu Racibórz? Grudzień tam też ma dyżury?maxwell, mówisz o Rybniku? ja sie zastanawiam nad Raciborzem teraz...
Tak, o Rybniku..Racibórz? Ode mnie to już baaaaaaaaaardzo daleko..a czemu Racibórz? Grudzień tam też ma dyżury?
Super kombinezonik i można go wpiąć w nosidełko, masz szczęście Freiya:-)kombinezon jesien-zima 62-68 (1804697618) - Aukcje internetowe Allegro
taki oto wygrałam kombinezonik za dychę
Kotka, ja myślę, że wszędzie znajdą się zołzy i konwały, obojętnie w którym szpitalu..ja mam same dobre wspomnienia ze szpitala w Rybniku, więc jak tylko uda mi się dojechać , to Rybnik u mnie jest numer jeden;-)nie, Grudzień tylko w Rybniku dyżuruje, ale wiele dobrego słyszałam o tamtejszej porodówce, a o Rybniku się nasłuchałam strasznych historii. Im bliżej porodu tym więcej mam wątpliwości co do szpitala, najwazniejsze, żeby na trakcie była dobra opieka, ja sobie jakoś dam radę, koło mnie nikt skakać nie musi, ale niuniek musi mieć bankowo świetną opiekę.