reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
dagne, kubusiowe wdzinko rozkoszne, super Ci siostra wyprawke przygotowala:)
Phelania, to nasze oczy uraczylas, przeslodkie cudenka, kurcze, ja mam wciaz za malo ciuszkow, musze wyciagnac meza na zakupy, koniecznie!

Ja mam już teraz tyle, że nie muszę się zaopatrywać :) tylko posegregować, wyprać i wyprasować :D jedyne co mi zostało, to pieluchy jednorazowe i tetrowe, kpl. drugiej pościeli na zmianę, wanienkę zwykła (bo taką dmuchaną mi sis kupiła:)), no i rzeczy dla siebie :)
Phelania- cudne ubranka :) też myślę, tak jak Izi, że liczy się wygoda maluszka :) mi się strasznie te moje kubusiowe wdzianka podobają, ale będą ubierane na jakieś wyjazdy, a nie na co dzień :)

nie ma za co:)
u mnie nic polozne nie mowily..jak wychodzilismy w lutym z Patryczkiem to bylo minus 19!!!!!!!!moj m zapomnial butow ale to maly szczegół hehehee...
pamietam ze byl ubrany Malutki w dlugie body przez glowe...bo byly ladne i nie pomyslalam o wygodzie!
na body mial takia bluzeczke rozpinana(kaftanik)spodnie grubsze polspiochy i na to skarpetki i w tym wszystkim byl w kombinezonie jednoczesciowym..mial dwie czapeczki jedna ciensza druga grubsza,nie wiem czemu ale mowila ze glowka najszybciej sie wychladza;/
i dobrze ze wzielam wiecej czapeczek bo mial taka malutka glowke ze szok:)

Tak jak mówiłam, dodaje lepszej jakości zdjęcia innych rzeczy :) to jeszcze nie wszystko, ale nie będę was zamęczać zdjęciami :) tylko wyprać i uprasować :) już się doczekać nie mogę. Chyba zrobię to w październiku :)

Zdjęcie0599.jpgZdjęcie0600.jpgZdjęcie0602.jpgZdjęcie0603.jpgZdjęcie0604.jpgZdjęcie0605.jpgZdjęcie0606.jpgZdjęcie0607.jpgZdjęcie0608.jpgZdjęcie0610.jpg

reklama
dagne pierwszy raz widzę taką dmuchaną wanienkę:-) Ciuszki prześliczne. Widzę, że Kalinka ma już gotowy kącik, a moja niunia, to jeszcze łóżeczka nie ma i poscieli, chyba jestem trochę do tyłu z zakupami:-D

Do góry