reklama
kota-behemota
Q & H team
Ja poki co kupilam troche ciuszkow na jesien, standardowo w H&M i odkrylam ze w Auchan sa rewelacyjne spodnie dla dzieci, jakby pienkowe, super cieple, od srodka maja taki polarek bardzo przyjemny i cieply, porzadnie uszyte, kupilam dla Q i dla H, niech im dupki nie marzna.
na zime jeszcze nic nie mam, bo nie mam pojecia jak to wyjdzie rozmiarowo.
na zime jeszcze nic nie mam, bo nie mam pojecia jak to wyjdzie rozmiarowo.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kota ja tez kiedyś kupiłam Alankowi (juz dawno za małe są) takie spodnie jakie opisałaś. Były super! Jak Bedę w auchanie musze zajzec na dział dziecięcy, dzięki ze mi o tych gaciach przypomniałaś
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Ja ostatnio zakupilam Alusiowi na zime kurtke puchowa firmy GAP razy uzywana stan idealny ma dodatkowa osłonke na nereczki zeby nie zawiewalo, dalam wraz z przesylka 40zł teraz szukam kombinezonu mysle o wojciku lub o Tchibo.
Wiem ze do urodzin naszych dzieciaczkow jest jeszcze daleko ...niby 3 miesiace ale zleci macie juz cos upatrzone?
Wiem ze do urodzin naszych dzieciaczkow jest jeszcze daleko ...niby 3 miesiace ale zleci macie juz cos upatrzone?
Załączniki
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Phelania gdzie kupiłaś takie cudo? Takiej kurteczki szukam!
na allegro. Licytacja
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Ja pampersy kupiłam teraz w kauflandzie - paczka 32,99 zł za 56 sztuk 4+
A w lidlu super bluzę podszytą takim cudnym miękkim futerkiem. Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. 33 zł, ale chyba mają tam zawyżone rozmiary bo wzięłam na 98-104 i jest dobra.
A w lidlu super bluzę podszytą takim cudnym miękkim futerkiem. Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. 33 zł, ale chyba mają tam zawyżone rozmiary bo wzięłam na 98-104 i jest dobra.
reklama