reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
MIlva - Moja Zulka już ma rowerek biegowy-dwukołowy i zaczyna już powoli na nim jezdzic. Najpierw go prowadziła, potem przekładała nogi i stała, a teraz już chodzi, ale nie zawsze jeszcze siada na siodełku.

Dziekuje Wam dziewczyny za podpowiedzi!
Podobnie, jak Mla, ja wolalabym biale i bym je pewnie kupila, ale z drugiej strony Netka ma racje, to Q ma sie podobac i dziecinstwo ma swoje prawa, wiec bedzie fura :)
a musze mu zmienic lozko, bo okropnie wykopujec szczeble, nawet te nieodkrecalne juz wypadaja, wiec jest licho, lozeczko doslownie w strzepach, straszny z niego wiercioch i wierzgacz.

Co do rowerkow biegowyh, bylismy ostatnio u znajomych, ktorzy maja 2 ciry 3 i 5 letnia, obie smigaja na biegowych rowerkach i zaczely majac ok 2 lat, Kuba probowal sie przymierzyc do jednego, ale jeszcze nie bardzo wiedzial o co chodzi, na pewno wiosna distanie juz swoj wlasny dwukolowiec :)

ja mam rowerek dla Kamila od hm.. 2 lat, dostał go jak miał mniej więcej 19 mies. i mowy nie bylo zeby na nim jezdził bo byl za duzy! Ale dziwiło mnie to i sprawdziłam sobie... no i się okazało że nasz PUKY jest dla przedziały wiekowego 3-5 lat. W tym roku go wyciągłam(wczesniej wolał 3kołowiec) i najpierw się wzbraniał a potem wsiadł i chyba w 3 dni załapał o co chodzi pięknie, Karola tez na nim siada ale tylko siada albo daje sie wozic ale sama nie jezdzi bo jest za duzy na nią. U nas pewnie mała potem przejmie po Kamilu a on dostanie juz normalny rowerek 2 kołowy:)
powiem wam ze te biegowe to super sprawa, pieknie uczą trzymania równowagi wiec mysle ze nie bedzie potem problemu z 2 kolkami bez dodatkowych nauk z wieksza iloscia kolek u rowera. Kamis na poczatku jezdzil fajnei ale nie umial reagowac na gorkach hamował od razu bo się bal a teraz podnosi nogi do góry i heja

wydałam wczoraj 220 zł na ubrania... niby nic ale to był ciucholand!!!!!! wiecie jestem obkupiona w masę rzeczy na przyszły rok, siostra mi poleciła taki nowy u nas gdzie wczoraj i dzis jest 75% wyprzedaży,... kupowałam dzieciom markowe ubrania jak nówki po 1,5 zł i 2 zł za sztukę;p

ASKO ciucholand to jest to. Tez na wiosne kupilam Kacprowi kilka ciuchów jak nówki w takiej cenie jak.

Dziewczyny macie już w planach lub zakupione ciuchy na zimę dla dzieci?? Ja ostatnio zdobyłam kurtkę, prawie jak nówka nie zniszczona. Nie bede mowić skąd bo sama sie zastanawiam czy dobrze zrobiłam ale mama poparła moje zachowanie, kurtka wyprana, czeka w szafie.
Teraz tylko butki musimy zakupic, ale butki to już nowe kupie.

reklama
Do góry