reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zamówiłam u kobietki z fb taką chustę na szyję dla Bartka, robi je sama:tak:
IMG_5624.JPG

https://www.facebook.com/pages/Dorota-ma-kota/628677083850934

reklama
mla bardzo ladna i cena tez rozsadna:))
my mamy 2 dluzsze kurtko -plaszczyki kombinezon i plaszczyk welniany brak nam tylko jeszcze cieplych kozakow ale moze w weekend sie jakies kupi:))

Malenstwo, jak kupisz, daj cynk. Niby nie planuj kozaków, bo jakieś mamy, ale zachwycona nimi nie jestem, więc temat otwarty :)

Kuba wyrosl ze wszystkiego zimowego, czapki, rekawiczki, kombinezon, wszystko totanie za male, wiec czekaja nas spore zakupy :/

a swoja droga w ciagu roku, jak nie szybciej raczej bedziemy musieli kupic nowy fotelik samochodowy... W nastepnej kategorii wagowej, Kuba wazy juz 16 kg, jest bardzo wysoki, jak na swoj wiek, polowa glowy juz mu wystaje z fotelika, przeraza mnie tempo, w jakim on rosnie... Rozgladalyscie sie juz na za nastepnymi fotelikami?? Macie jakies typy?

Kota, my mamy fotelik do 18 kg, a mała waży jakieś 12,5 - 13 kg (sama chodzi i mówi, że "wazi cinaście i pół), więc temat odległy.
Z Kubinka rzeczywiście duży chłopak. Rozumiem, że wyrasta z fotelika do 24 kg. Jakiej macie firmy? Tak z ciekawości....
Prawdę mówiąc liczę na to, że my w swoim będziemy jeździć jeszcze długo, długo. Póki co zagłówek nie jest jeszcze na najwyższym poziomie.

No właśnie tak mi się wydawało, ale pomyślałam, że to mało możliwe, żeby dzieciaki już z nich wyrastały! A jednak. Dobrze, że jest Hania, to chociaż wyeksploatujecie fotelik należycie :) Sosnowiczanka, a jak Alanek???

reklama
Do góry