reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Majeczka- ten słonik strasznie hałasuje, mamy i nie lubie go właśnie za to
Nastazja- mój udany brat kupił taki kiedyś na dwa latka dla Olki i opyliłam go na allegro bo to bardziej właśnie dla roczniaka, ale ładny - fakt

W imieniu teściów kupiłam ten wózio który polecała chyba Sergi. Miałam im coś podpowiedzieć na Gwiazdkę, więc pokazałam babci, bardzo sie spodobał że solidny... szkoda tylko że uparła sie na nowy
FISHER PRICE WÓZEK CHODZIK PCHACZ M9523 CITEAM (2769185627) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

INKA a może coś Ci się pomyliło z Lidlem, bo właśnie znalazłam, że od wczoraj są też w Lidlu zabawki i jakieś Fisher Price są też LIDL

reklama
Do góry