reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kota- super ze jestes zadowolona ,musze go zobaczyc ogólnie go widzialam na zywo w smyku ale był rozklekotany:/ musze jechac jeszcze do innego sklepu:)A kosz nie obciera o podłoze jak masz duzo zakupów?A co do kólek norma.... wszystkie klekocza minusy spacerówek:)

reklama
Wygląda na to, że i ja będę musiala się dobrze przyjrzec temu wózkowi :) Gdyby to była jeszcze parasolka, to chyba chyba się nie zastanawiala tylko brała! :tak:Phelania daj znać na co Ty sie zdecydujesz, bo z tego co pamiętam obie myślimy o Inglesinie ;-)

Pozazdrościliśmy Elence jej własnego suchego basenu ;) Właściwie to już dawno mieliśmy go zrobić, zanim widziałam go u Elenki ale to, że Elena fajnie spędzała w nim czas mnie zmobilizowało. Tylko za mało kulek kupiłam, bo 100 sztuk. PB161009.jpgMuszę dokupić jeszcze 100.

A gala Nina też wchodzi i wychodzi z niego, oczywiście po swojemu ale najlepsze jest jak leży tam plackiem i zasypuje kulki na twarz, i chce bym też to robiła. Cieszy się niezmiernie w głos-a ja padam ze śmiechu hahahaha

reklama
Do góry