reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Nastazja no jeszcze nie do konca :) Tylko tych trzech kółek boje sie jak cholera!!!! I minusem jest jeszcze to ze nie widzialam go na zywo w zadnym sklepie, ale jeszcze porozglądam sie :) Bo ten quinny cholernie mi sie podoba ;) Tylko poza wyglądem zewnętrznym ma miec inne przydatne funkcje.... No zobaczymy moze ktoras z was kupi i mi cos fajnego poleci ;)

reklama
No ja narazie nie mam lepszego typu. Mnie przekonuje kubełkowe siedzisko, możliwość przekładania rączki- tak że dziecko jedzie przodem do świata lub przodem do mamy, wielkość i desing. czytałam dużo pochlebnych opinii o kółkach, więc nie przeraża mnie ich liczba.
Będę szukała jeszcze kubełkowych spacerówek, ale nie wpadło mi w oko nic innego.
Jak kupię wcześniej to dam znać :)

kota my mamy Baby Design Sprint Plus i jak dla mnie jest super kosz duży, rączka regulowana, duże siedzisko wygodnie się prowadzi co więcej chcieć no i dobre że można w nim na przyszłość zamontować fotelik bądź wpiąć gondolkę (jak się ją dokupi) no i cena wózka niska bo ja dałam 479 zł :-)

Graco Mirage widziałam na żywo i szczerze nie polecam jakoś nie przekonał mnie ten wózek wyglądem, małymi kółkami, regulacją oparcia.

Sosnowiczanka- ja pisalam wczesniej:) ze wozilam młodego w Quinny w smyku i jest boski!!! ale niestety nie na zimie nawet i na taka pogode:dry:typowo wiosenno-letnia spacerówka;)jest leciutka i przy złozeniu jest mikro!!!nie lubie 3 kółkowców ale Alan lezał w niej jak na hamaku...rozwalił sie i widac ze było mu dobrze:cool2:ale tak jak mowie nie na zime a u nas to odpada....

Phelania znalazałam twojego posta, musialam go przeoczyc poprzednio. No ja zimą zamierzam jezdzic tym co mam, jak mowilam spacerowka narazie do sklepu i na wiosnę, wiec teoretycznie pasuje mi :) Musze go gdzies znalesc i zobaczyc, powiadasz ze w smyku są... To musze sie wybrac do reala do czeladzi.... Bo w moim Sosnowieckim nie mają wogole wózków... Ale zobaczę go jeszcze, bo strasznie mi sie podoba:)

A oglądał ktos te Maclareny???????????????????

Ostatnia edycja:
Ogladałam heh maja cos w sobie:-)Na poczatku kompletnie mnie nie interesowaly:) a pozniej Maclaren Techno XLR 1300zł:-(Maclaren zawsze bedzie trzymał cene bo to firma F1:-Dnawet mlodego nie wsadzałam do niej bo jeszcze bym kupila a szkoda mi az tyle kasy na spacerówke:-(ale obejrzalam go i jest nie zły:) ale tylko ten model mi sie podobał:tak:

Sosnowiczanka - ja oglądalam Maclareny, bo podobno świetne są, ale odpadły u mnie przez brak pałąka z przodu no i jakoś super stabline to one wcale nie były jak dla mnie...

Mła ja uważam że nasze pociechy nie są jeszcze za duże na pchacze, mój Maciuś pomimo że samodzielnie chodzi to i tak łapie się za pchacza i z nim jeździ ... dopiero niedawno opanował zawracanie nim z czym był wcześniej problem.

A co zastanawiasz się nad zakupem ??

reklama
Emilka boi się pchacza, za rączki czy przy meblach bardzo chcialaby chodzić a jak ją postawiłam przy pchaczu to płacz, zaczęła się trzasc i bała się nawet sama usiąść musiałam ją zabrać na rączki

Do góry