reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Phelania, bardzo fajny ten wózek, ale kosz jest trochę nisko zawieszony i trochę bym się bała, że mi będzie zahaczał o krawężniki.. spróbuję go w jakimś sklepie dorwać i przetestować, bo wygląda naprawdę. Myślałam, żeby coś ok.500zł przeznaczyć na ten wózek, ale jeśli by się znalazł jakiś idealny trochę droższy to nie ma problemu, żeby zapłacić więcej ;)

edit, teraz zobaczyłam Twojego poprzedniego posta, normalnie skarbnica informacji!!! podejrzewałam, że te tanie spacerówki nie będą super idealne, teraz mi dałaś do myślenia, ten Peg Perego wydaje się być rozsądną propozycją.

Ostatnia edycja:
reklama
Najlepiej poczytac opinie ale to tez duzo nie da,myslalam o ABC desingn Giro i opinie byly super zobaczylam na zywo w smyku i sie zlapalam za głowe nawet Alusia do niego nie wkladalam,polecam przejechac sie do smyka maja duzy wybór ...i fajne przeszkody ,kamienie nie równe powierzchnie mozna wypróbowac wózek:-)Ale tylko w stacjonarnym smyku:)

Hej,

ja juz chyba obejrzalam wszystkie spacerówki świata, bo po tym jaka jestem niezadowolona z tego wózka jaki mam teraz nie chce znów kupic i narzekać. Moimi faworytai sa Inglesina Trip oraz Britax B-Agile. Chętnie też dowiem się co polecaja inne mamy, bo może będzie jak w przypadku fotelika Kinga ;-)

Kota Ja tez dalej nie kupilam spacerowki i ciagle szukam, mam dwa typy i nad nimi sie zastanawiam. Oba widzialam na zywo i oba mi sie podobały.

NOWOŚĆ firmy TAKO - spacerówka VENTO - lekka (2733175846) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zwrotny, wydawalo mi sie ze bylby wygodny dla dziecka, dosc daleki daszek, zeby slonce nie razilo w oczka, rozkladany do pozycji calkowicie lezącej. Sklada sie do malych rozmiarow, cienkiej parasolki. Tylko kosz mógłby byc troszke wiekszy.

Bebé beni
Podobał mi sie chyba jeszcze bardziej, tylko Tako mial tą przewage ze po zlozeniu jest mniejszy niz Izzy.

Podoba mi sie jeszcze ten, ale nie widzialam na zywo,
BEBE BENI WÓZEK SPACEROWY HALLO ROAN DO 20 KG (2754565154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Szukam wózka nie na zimowe spacery. Teraz tylko sporadycznie, do autka, zeby do sklepu jechac i nie brac warriora, bo za duzo miejsca zajmuje. A korzystac z niego bede dopiero na wiosnę.
Ale fajnie ze tez szukasz, razem łatwiej :D

Ja szukanie odpuscialam, zacznę na nowo wiosną bo teraz i tak nic nie wymyślę mądrego :-)
X Lander jest ciężki i duży ale jakoś dam radę. Jadąc na zakupy Młody i tak albo idzie na nozkach albo w wózku sklepowym a wózek zawsze zostaje w bagażniku.
Może do wiosny Wy już coś kupicie i będzie mi łatwiej :-)

reklama
Sosnowiczanka - a quinny zapp odpuściłaś? Ja dalej się skłaniam do kupna właśnie tej spacerówki. Ale to dopiero po zimie, w marcu sprzedam x landera kupię coś lekkiego. W x landerze wkurza mnie siedzisko, mimo że przypinam Adasia to jakoś nie potrafi siedzieć stabilnie, tak zjeżdża mi i siedzi tak na półleżąco. Teraz chcę spacerówkę z siedziskiem kubełkowym, wiem że do spania jest gorsza, ale Adaś będzie już większy a i teraz na spacerach woli się gapić niż spać więc dlatego taki wybór.

Ostatnia edycja:
Do góry