reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
IMG_9322.jpg A my wczoraj zakupiliśmy kurtkę Maciusiowi bo od kombinezonu za ciepła a szmacianka jaką ma za gruba i kupiliśmy taką pośrodku a że jest deczko większa na roczek/półtora to posłuży pewnie jeszcze na wiosnę :-)

dziewczyny, doradźcie!!!

nie wiem, czy jest sens kupować teraz lżejszą spacerówkę, ale pchanie Jumpera zaczyna mnie dołować, ciężkie to cholerstwo, że szok, a Kubin nie usiedzi w pasach, nie dość, że potrafi się z nich wyplątać, ale z łatwością jest sam ODPINA! i staje mi w wózku :/ wyjścia z nim gdziekolwiek mnie tak męczą, jak dobry trening na siłowni i wnerwia mnie to, że cieżko cokolwiek wsunąć do kosza pod wózkiem, bo mała przestrzeń...

kto mi poleci LEKKI i zwrotny wózek spacerowy, z pojemnym koszem (z łatwym dostępem)???

Kota tylko przemyśl jedną rzecz, ja mam lekką, zwrotną spacerówkę (Espiro City, jestem zadowolona, ale kosz jest mały i jak dziecko śpi to ciężko dostępn więc Tobie nie polecam ;)) i jak tylko spadł śnieg to spacerówka po pierwszym spacerze została złożona i powędrowała na strych a do łask wrócił ciężki i mało zwrotny wózek z zeszłego roku, spacerówka na śniegu wariowała.

Bylam w smyku i widzialam Graco Mirage (tragedia) tez myslalam nad nim:), Qatro widzialam na zywo nie stabilny jakosc materiału -wiele do zyczenia,Baby desing Sprint mam w garazu uzywany przez jedno dziecko klekocze ,tapicerki nie upierzesz bo jest zalozona na sruby:)chyba ze bedziesz odkrecac,walkera widzialam i klekocze:)Ja szukam spacerówki porzadnej tak do 700zł ,spacerówka bede czesciej wozic dzieciaki niz wozkiem 3w1 wiec musi byc dobra:)

reklama
Do góry