reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dagne, my mamy takie coś, w sumie to gryzak :) dodam, że zapłaciłam za niego na allegro 17,99zł, a w sklepie z zabawkami są one ze 9,99 zł :/

5857.jpg

kota mam ten sam gryzak z Nuby co TY :-) Ja dałam za niego 3,99 funta.

A mam pytanko co ile zmieniać siatki w takim gryzaczku na nowe bo widziałam ze są do kupienia pakowane po 3 szt.

Tofika - na allegro są po ok 100zł nowe, używanych nie znalazłam.

Sosnowiczanka - podam linki do allegro , bo nie chce mi się fotek robić;) Ja kupiłam używane w stanie idealnym.
TOMY projektor uspokajacz do łóżeczka używany (2470193722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Muzyczny ślimak - 1-2-3 - Fisher Price (2465771199) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

e-zabawki FISHER PRICE SŁONIK Z KLOCKAMI 0244 (2452792459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Właśnie doszedł dziś ten sam gryzak Nuby- ja kupiłam za 17zł, ale z dodatkowymi siateczkami 3 sztuki. Jeszcze go nie wypróbowałam.

Milva ten projektor super, moze tez bym kupila... Jest zainteresowany nim Bartus? Bo z tej karuzeli tiny love to ja jestem strasznie zadowolona, potrafi mi uspic Alanka:)

Ja jutro wypróbuję ten gryzak, to dam znać.

Sosnowiczanka - ojj fakt , karuzela super . Jestem zadowolona z tego projektora, Bartek zainteresował się obrazkami co się wyświetlają i muzyczka chyba go uspokaja , światełko nie jest bardzo mocne. Wieczorem mu włączam , to sobie potrafi i do 20 minut poleżeć i pobawić się przy tym. On nie zasypia w łóżeczku sam , więc w tym temacie nie wiem czy działa;-)

reklama
Alan tez nie zasypia sam, tylko przy cycku po czym go odkladam do lozeczka. Ale jak w nocy czasem sie obudzi to pilotem wlaczam karuzele i usnie, nawet z łóżka nie musze wstawac, dlatego szkoda mi tej karuzeli, póki co nie planuję sie jej pozbyc, ale kupie tez ten projektor co ty, mam nadzieje ze sie zainteresuje choc troche:)

Do góry