reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dorotar- tu masz link PromoBaby.pl ta pacynka byla jeszcze w promocji ale jej nie ma w tej gazetce jak naladuje aparat wkleje fotke:) kosztuje tyle samo co te zabawki

Wrzucam fotke naszej pacynki:)

pac.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
wkleję dokładnie ten link co Phelania, bo mi tel odmawia posłuszeństwa i nie chce zdj przesłać na lapka :)
To ta żaba po lewej, wysoka jest na ok 25cm :) i nie mogłam się Jej oprzeć. Oprócz niej była ta pacynka, co ma Phelania, taka jakaś kura/kurczak, co drga, pacynka piesek, piłki-grzechotki i książeczki szeleszczące, ale żabie oprzeć się nie mogłam :) może dlatego, że czasem mówię do Kali - żabuś :)
PromoBaby.pl

Ja dziś kupiłam kurczaka zawieszkę z Biedronki, byliśmy po pieluchy i tez nie mogłam się powstrzymać. Nie było już wyboru za dużego . Zawiesiłam mu w łóżeczku , zaraz go kładę , to będzie miał niespodziankę;-)

a ja dzis zakupilam w lidlu komodke na zabawki. a wlasciwie taki stojaczek z tekstylnymi pudelkami
nie tanie ale w sam raz do przyszlego pokoju

reklama
Do góry