reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Mła, o zesz Ty orzeszku...w godzinach największego upału kupilismy skoczka ...:-) w dodatku używkę...w razie gdyby się jednak Lence nie spodobało, a jest to wieeeelce prawdopodobne... odsprzedamy go i nie będzie takiej straty na wartości rynkowej , jak przy sprzedazy "nowego - uzywanego", bo jednak trochę to "toto" kosztuje...

Ostatnia edycja:
ooo to daj znać jak tam skoki;) choć może pare dni minąć zanim na dobre Lenka zrozumie o co chodzi . U nas skoczek Bartek polubił na 3 dzień, ale i tam dłużej niż 10 minut tam nie wysiedzi. Ale czasem dobre i to;-)

Ja zamieniłam karuzelę na ślimaka i słonika z klockami- obydwa grające z FP i pozytywkę z projektorem Tomy - bardzo fajna, melodyjka spokojna i uspokajająca, obraz wyświetlany nawet interesuje Bartka. Kupiłam też ten smoczek na owoce, czekam aż dojdzie:tak:

A chyba znowu są jakieś zabawki w Biedronce...?;-):-D

Milva, ja myślę że nasza tez za długo nie wysiedzi w tym skoczku,...bo ona wszystkimi zabawkamni się szybko nudzi. Najbardziej trafiona do tej pory zabaweczka przy której potrafi zabawić nawet z godzinkę to laptop dwujęzyczny z fp...na poczatku uwielbiała go otwierać i zamykać:-), a teraz zaczęła zauważać związek między uderzeniem w klawisz a tym co się wyświetla na wyświetlaczu...uważam że to fajna zabawka na lata w odróżnieniu od skoczka. A ten dzisiaj powinien przyjechać , więc jeśli będę miała chwilę to kliknę jak się Lence podoba.

A czymś różni się smoczek do owoców i gryzak do owoców? bo mam gryzak i w sumie jeszcze nie próbowałam jak podpasuje Miśce.
Za to mam w planach duże zakupy na za tydzień, bo od 11-16 jedziemy nad Białe :) i całe auto bankowo zapakowane :)
Może któraś z Was, co już była na dłuższym wyjeździe poda mi jakąś listę rzeczy potrzebych?? :D bo jestem w lesie ;p

nie wiem czym się różni -napisałam smoczek,a może to jest gryzak? w każdym bądź razie był tu wrzucany link do takich z siateczką- jestem ciekawa co z tego wyjdzie...
Tofika - to szukam laptopa na allegro ;-):rofl2: godzina zabawy mnie zafascynowała:laugh2::laugh2:
edit- o cholerka, ale to drogie!!!

reklama
Milva, my szukaliśmy przez net ale odbieralismy osobiscie więc wyszło taniej. Może zabawka nie najtańsza ale powinna straczyc na trzy lata (jak podaje producent, z resztą widać że poziom nauczania ma dostosowany dla starszych dzieci), mam nadzieję że moja nie będzie dewastować go zanadto i zabawka przetrwa, wygląda solidnie..A Ty za ile znalazłaś?.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry