reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

sosnowiaczanka my bedziemy chrzcic 22 lipca i zamawiam malej sukieneczke na ramiaczka i wrazie w bede miec cieniutki sweterek lub jakies ladne biale body zaloze kolezanka chrzcila w ta sobote i maly mial koszulke z krotkim rekawkiem i kamizelke od garniturku i spodenki i nic wiecej a u nas w kosciele jest zawsze chlodnoo

reklama
moja kumpela kupiła białe boskie spodenki takie materiałowe w H&M za chyba 30 zł i mały miał do tego białą koszulę jeszcze. A spodenki widziałam bo ją zawoziłam do sklepu i extra, moze cos takiego.

bardzooooo przydaatna rzecz Venus:) tez mamy choc taką na turystyczne łózeczko i wozek, na cale drewniane by nie starczyło, muszę chyba pomyśleć.

My taz mamy moskitiere ale nie uzywamy, bo u nas nie ma komarow ani muchy nie latają:) I całe szczescie :) No, ale w oknie komarzyca sobie rosnie, moze dlatego nic nie lata???

rzewnie wspominam czasy, kiedy mieszkaliśmy w Poznaniu na 8 piętrze, mogliśmy mieć okna pootwierana całą noc, na tej wysokości nie było komarów :)

Venus, dzięki za link, choć mamy moskitiery w oknach, to kupiłam jedną tak na wszelki wypadek :)

fajny ten kojec szczegolnie ten z miniaturki mi się spodobał:), wiesz co mysle ze na tym etapie to nawet jakby spał w nim to pewnie by nie narzekał a ma miejsca do zabawy sporo, ale w sumie loeczko turystyczne rozni się tylko formatem:) no i do niego musisz dokupic ten materacyk, tylko mi sie wydaje ze materac do lozeczka to zbędny bagaz.

Mój materacyk, który kupiłam do łóżeczka turystycznego zwija się w rulon, więc nie wydaje mi się problemem, żeby go zabrać w podróż. Materacyk do kojca byłby większy, więc i miejsca w samochodzie więcej zajmie.
Kojec wygląda spoko, tylko kwestia czy masz aż tyle miejsca i czy będzie go na tyle tam, dokąd będziecie z nim jeździć.
Warto też pomyśleć o tym, że Alanek ma pewnie blisko 80 cm i jak się położy, to u góry i u dołu w sumie zostaje 25 cm. To trochę mało. Ale to tylko moje zdanie, bo jak napisałam - kojec wygląda fajnie :)

reklama
Kojec fajny podoba mi się bardzo ale ja bym się bardziej zdecydowała na łóżeczko turystyczne jeżeli chcecie zabierać je na wyjazdy łóżeczko jest lepsze bo większe na pewno na dłużej Wam posłuży niż kojec. Jak dokonasz wyboru to pochwal się zakupem :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry