reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
lysa- własnie miałam was pytać o te koła do siedzenia, bo też się rozglądam, ale jak jesteś zadowolona, to będę kupować za jakiś czas też:tak:

dagne, jesli foteki ma punkty w testach na + , to na pewno jest okazja, musiałabyś popatrzeć

Kupiłam dzisiaj małej w H&M legginsy 3/4 - takie spodenki pod kolanko z kokardką z boku. Są słodkie, jest wybór kolorów i cena przystępna 14,99 zł :)

haha, to prawda, u nas też nie ma -inaczej byłoby bardzo krucho z kasą:-D bardzo lubię ciuszki z H&M, bo rozmiar np. bodziaka można nosic bardzo długo- jeszcze niedawno jeden na 62 był w miarę ok. Ostatnio zakupiłam dwupaki lekkich bodziaków na długi rękaw 3 paczki:-D, jak kupuję używane to też często H&M , bo jakościowo ok.

uiwielbiam h&m ale nie chce mi sie jechac do k-c, niby będę jutro ale z moją dwójeczką więc po sklepach chyba się nie będę szlajac, mam 3 pary legginsów, tylko przez tą cholerną flanelę między nogami połówa ciuszków mimo ze obre rozmiary jest za wąska. Mam nadzieję ze juz bedziemy mogli koncem maja zrezygnowac z tej przyjemnosci.
Mła a cena naprawdę fajna:) a tyle co mowilysmy o majtakskach a dostałam moje zakupy z allegro i tam są fajne majtaski w kolorowe paseczki

pytanie do klanu "Żyrafki Sophie" :-D:-D

dziewczyny czym myjecie/czyścicie żyrafkę? Młody uwielbia nią rzucać i często ląduje na ziemi/chodniku i już wygląda strasznie, czym można ją skutecznie umyć/zdezynfekować żeby nie usunąć jej kropek/łatek ??

no i też pytanie jak często/lub czy w ogóle sterylizujecie/czyścicie/wygotowujecie wszelkiego rodzaju gryzaki/grzechotki??

Inka- gryzaki ja myję mydłem normalnie nad umywalką i płuczę porządnie w gorącej wodzie - nie wyparzam

Też lubie H&M zwłaszcza ciuszki do roczku, bo te większe to już mniej mi się podobają no i szkoda że nie prowadzą sprzedaży internetowej

reklama
Do góry