reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

A ja kupilam dzisiaj takie cudo :-D podrozne kolo do zabawy hehe srodek ma' dmuchany, wiec po wydmuchaniu zajmuje bardzo malo miejsca :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Zabcia dziekuje ;-) Kupilam w tk-maxx za £14.99, ale znalazlam tez w intnetowej asdzie Red Kite Sit Me Up Inflatable Seat | Play Gyms & Swings | ASDA direct mysle ze mozna tez na ebay wychaczyc taniej, wiem ze sa tez takie materialowe nie dmuchane ale one sa duzo drozsze, jedyny minus tego ze Ben jeszcze sie dosc chwieje i troche nim bujanna boki ale wiadomo ma jeszcze czas na siedzenie w tym ;-)

lysa_d - super zabawka..
Ja ostatnio jestemzachwycona zabawkami bright starts. Póki co zamówiłam sobie od nich krzesełko do karmienia. Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts Na początku chciałam bardzo krzesełko chicco, ale naczytałam się że jest z ceratki, która jest łatwa w utrzymaniu czystości, ale lubi pękać i przyklejać się do ciała malucha, a idzie lato, mały się poci już leżąc na przewijaku więc wyobrażam sobie co by było w tym krzesełku. Jak będę miał przypływ gotówki napewno mu jezcze jakąś zabawke zafunduje z tej firmy. Stolik - aktywne centrum zabaw dziecięcych Bright Starts :: Zabawki Bright Starts Dam znać jak przyjdzie krzesełko jak wygląda na żywo.. :)

A my z Bright Starts mamy matę edukacyjną. Nie jest jakaś wypasiona, ale ma co najmnie 3 zabawki, które Miśka uwielbia :)
Gosiu, stolik wygląda super! Tylko... gdzie to wszystko trzymać? ;)

reklama
Do góry