reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
łysa super to koło ale Ben cudowniejszy :-)
Gdzie kupiłaś takie kółeczko i ile dałaś jak można wiedzieć :-)
Gdzie kupiłaś takie kółeczko i ile dałaś jak można wiedzieć :-)
lysa_d
Fanka BB :)
Zabcia dziekuje ;-) Kupilam w tk-maxx za £14.99, ale znalazlam tez w intnetowej asdzie Red Kite Sit Me Up Inflatable Seat | Play Gyms & Swings | ASDA direct mysle ze mozna tez na ebay wychaczyc taniej, wiem ze sa tez takie materialowe nie dmuchane ale one sa duzo drozsze, jedyny minus tego ze Ben jeszcze sie dosc chwieje i troche nim bujanna boki ale wiadomo ma jeszcze czas na siedzenie w tym ;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Lysa, ale bajeranckie to kolo!!!No i fakt, Benio superaśny!!!
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
lysa_d - super zabawka..
Ja ostatnio jestemzachwycona zabawkami bright starts. Póki co zamówiłam sobie od nich krzesełko do karmienia. Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts Na początku chciałam bardzo krzesełko chicco, ale naczytałam się że jest z ceratki, która jest łatwa w utrzymaniu czystości, ale lubi pękać i przyklejać się do ciała malucha, a idzie lato, mały się poci już leżąc na przewijaku więc wyobrażam sobie co by było w tym krzesełku. Jak będę miał przypływ gotówki napewno mu jezcze jakąś zabawke zafunduje z tej firmy. Stolik - aktywne centrum zabaw dziecięcych Bright Starts :: Zabawki Bright Starts Dam znać jak przyjdzie krzesełko jak wygląda na żywo..
Ja ostatnio jestemzachwycona zabawkami bright starts. Póki co zamówiłam sobie od nich krzesełko do karmienia. Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts Na początku chciałam bardzo krzesełko chicco, ale naczytałam się że jest z ceratki, która jest łatwa w utrzymaniu czystości, ale lubi pękać i przyklejać się do ciała malucha, a idzie lato, mały się poci już leżąc na przewijaku więc wyobrażam sobie co by było w tym krzesełku. Jak będę miał przypływ gotówki napewno mu jezcze jakąś zabawke zafunduje z tej firmy. Stolik - aktywne centrum zabaw dziecięcych Bright Starts :: Zabawki Bright Starts Dam znać jak przyjdzie krzesełko jak wygląda na żywo..
Z tej firmy mamy bujaczek Leżaczek Kaczuszka - Bright Starts 6978 :: Zabawki Bright Starts i Emilka bardzo zadowolona
R
rojku
Gość
też bardzo podobją mi się rzeczy tej firmy my mamu matę
a to koło świetne! a Beniu cudowny!
a to koło świetne! a Beniu cudowny!
reklama