reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

jeszcze jedna malutka sugestia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tą listę warto przenieśc do pierwszego posta na wątku (majeczka napisała tego posta) by nie szukac tej listy po stronach.I jak ktoś będzie pytał to znajdzie to na pierwszej stronie w pierwszym poście,bo tak to się zgubi :sorry:
Wystarczy skopiowac,edytowac majeczki posta i tam wkleic ;-)

Już.
To była dobra sugestia listy nie bedzie trzeba szukać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja muszę się pochwalić, że mąż wpadł w sobotę na pomysł, że jakoś po wakacjach będziemy łóżeczko kupować :D bo stwierdził, że nie może to być na ostatni moment bo podobno są skomplikowane do złożenia i zanim tatuś zrobi to dziecko raczkować zacznie :D

no tak mam już łóżeczko i wózek choć znając mojego to będzie autkiem się rozbijał z bobasem
biggrin.gif

ale nie ukrywam szoka jeszcze mam hihihii
co prawda wielki jest ale sie składa i kółka ściąga wiec do bagażnika wejdzie spokojnie
biggrin.gif

ciuszków też kartonik mam
biggrin.gif

jedne śpioszki mi się podobają takie zwykłe a jednak coś w sobie maja chyba podoba mi się ten motylek
wkleję body ,czapeczkę z uszkami ,śpioszki
P270611_14.55.jpgP270611_14.55[01].jpgP270611_14.53[02].jpgP270611_14.52.jpg

Niunia ubranka 1 klasa :tak: A różowe bodziaki zostaną dla córeczki na następną ciążę :tak: :-)

Ja też wklejam moje ostatnie zakupy dla Bąbelka :tak: Zaryzykowałam i kupiłam kilka ubranek chłopięcych... ;-) Staram się też kupować na różne rozmiary :tak:

SN150129_picnik.jpgSN150138_picnik.jpgSN150133_picnik.jpgSN150131_picnik.jpgSN150140_picnik.jpgSN150134_picnik.jpgSN150141_picnik.jpgSN150119_picnik.jpgSN150142.jpg

Niunia dziękuję bardzo :-) :zawstydzona/y: Tam mnie jakoś naszło, że bodziaki i koszulki mam, a spodenek żadnych :dry: No to kupiłam hurtem prawie :-p Ale prawdziwe szaleństwo zakupowe zacznie się dopiero po usg połówkowym, jak już będzie płeć wiadoma :tak: :laugh2:

Nastazja a co nam w sumie szkodzi ryzykować? ;-) Dziewczynkom też ładnie w niebieskim ;-)

Lepiej dziewczynkom w niebieskim niż chłopcom w różowym. ;)
Dobrze, że ja się ostatnio wstrzymałam przed zakupami na Allegro bo oglądałam kilka mega paczek ciuszków, ale wybierałam tylko chłopięce a tu proszę, dziś mała niespodzianka się trafiła. Dlatego wstrzymam się jeszcze z zakupami do sierpnia i po usg połówkowym (niech mi jeszcze jeden lekarz tę dziewczynkę zobaczy) będę malucha obkupować. :)

dziewczyny, kupiłam zestaw butelek i smoczków Avent, nie mogłam się powstrzymać, szczególnie, że mam kuzynkę, która jest w 7miesiącu ciąży i mam okazję obserwować jej zakupowe poczynania, a jak znajdzie fajną okazje, to od razu daje mi cynk i korzsytam :-D
w sklepie jedna duża butelka kosztuje w granicach 35 zł, a ja za cały zestaw zapłaciłam 50zł.

ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI BUTELKA 260ml 260 (1689322334) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Faktycznie Kota niezła promocja.

Widzę,że już zakupujecie ciuszki.
Ja również po trochę zapełniam szafę.
Ostatnio kupiłam czapeczki ,śliniczaki :tak:

Co do butelek to zawsze używałam aventu,a teraz chcę spróbowac Tommy Tippe :tak:

Do góry