reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

jeszcze jedna malutka sugestia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tą listę warto przenieśc do pierwszego posta na wątku (majeczka napisała tego posta) by nie szukac tej listy po stronach.I jak ktoś będzie pytał to znajdzie to na pierwszej stronie w pierwszym poście,bo tak to się zgubi :sorry:
Wystarczy skopiowac,edytowac majeczki posta i tam wkleic ;-)

Już.
To była dobra sugestia listy nie bedzie trzeba szukać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja muszę się pochwalić, że mąż wpadł w sobotę na pomysł, że jakoś po wakacjach będziemy łóżeczko kupować :D bo stwierdził, że nie może to być na ostatni moment bo podobno są skomplikowane do złożenia i zanim tatuś zrobi to dziecko raczkować zacznie :D

no tak mam już łóżeczko i wózek choć znając mojego to będzie autkiem się rozbijał z bobasem
biggrin.gif

ale nie ukrywam szoka jeszcze mam hihihii
co prawda wielki jest ale sie składa i kółka ściąga wiec do bagażnika wejdzie spokojnie
biggrin.gif

ciuszków też kartonik mam
biggrin.gif

jedne śpioszki mi się podobają takie zwykłe a jednak coś w sobie maja chyba podoba mi się ten motylek
wkleję body ,czapeczkę z uszkami ,śpioszki
P270611_14.55.jpgP270611_14.55[01].jpgP270611_14.53[02].jpgP270611_14.52.jpg

Niunia ubranka 1 klasa :tak: A różowe bodziaki zostaną dla córeczki na następną ciążę :tak: :-)

Ja też wklejam moje ostatnie zakupy dla Bąbelka :tak: Zaryzykowałam i kupiłam kilka ubranek chłopięcych... ;-) Staram się też kupować na różne rozmiary :tak:

SN150129_picnik.jpgSN150138_picnik.jpgSN150133_picnik.jpgSN150131_picnik.jpgSN150140_picnik.jpgSN150134_picnik.jpgSN150141_picnik.jpgSN150119_picnik.jpgSN150142.jpg

Niunia dziękuję bardzo :-) :zawstydzona/y: Tam mnie jakoś naszło, że bodziaki i koszulki mam, a spodenek żadnych :dry: No to kupiłam hurtem prawie :-p Ale prawdziwe szaleństwo zakupowe zacznie się dopiero po usg połówkowym, jak już będzie płeć wiadoma :tak: :laugh2:

Nastazja a co nam w sumie szkodzi ryzykować? ;-) Dziewczynkom też ładnie w niebieskim ;-)

Lepiej dziewczynkom w niebieskim niż chłopcom w różowym. ;)
Dobrze, że ja się ostatnio wstrzymałam przed zakupami na Allegro bo oglądałam kilka mega paczek ciuszków, ale wybierałam tylko chłopięce a tu proszę, dziś mała niespodzianka się trafiła. Dlatego wstrzymam się jeszcze z zakupami do sierpnia i po usg połówkowym (niech mi jeszcze jeden lekarz tę dziewczynkę zobaczy) będę malucha obkupować. :)

dziewczyny, kupiłam zestaw butelek i smoczków Avent, nie mogłam się powstrzymać, szczególnie, że mam kuzynkę, która jest w 7miesiącu ciąży i mam okazję obserwować jej zakupowe poczynania, a jak znajdzie fajną okazje, to od razu daje mi cynk i korzsytam :-D
w sklepie jedna duża butelka kosztuje w granicach 35 zł, a ja za cały zestaw zapłaciłam 50zł.

ZESTAW STARTOWY AVENT BUTELKI BUTELKA 260ml 260 (1689322334) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Faktycznie Kota niezła promocja.

Widzę,że już zakupujecie ciuszki.
Ja również po trochę zapełniam szafę.
Ostatnio kupiłam czapeczki ,śliniczaki :tak:

Co do butelek to zawsze używałam aventu,a teraz chcę spróbowac Tommy Tippe :tak:

Do góry