reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Wiem, że to prawie nic, ale cieszę się jak głupia, bo mam pierwszy rożek dla Malutkiej :) może nie jakiś mega wypasiony, bo do użytku codziennego (jakiś full opcja ma kupić mi teściowa i oczywiście ja o tym nic nie wiem hehe), ale cieszę się z mojego wyboru :)
Zobacz załącznik 403992

Jaki śliczny!!!!!!!!!!!

My kupiliśmy resztę ubranek dla małego.
W weekend pojedziemy zamówić wózek w końcu.

Najważniejsze jak mówiły poprzedniczki, że to dla bobasków naszych.

reklama
wczoraj do 1:00 w nocy buszowałam po allegro zamawiając resztę wyprawki, zamówiłam kocyk, butelki, smoczki, pieluchy tetrowe, gaziki, teraz jeszce dla siebie zamawiam w aptece podkłady, wkładki, majtki, a dla Adasia szczotkę do włosków.. Aha dziewczynki czy jest potrzebny aspirator do nosa?

pójdę z torbami niedługo :no:

Jest potrzebny aspiratorek, choć ja też chętnie poczytam, który dziewczyny polecają - zwykłą gruszkę, czy ten z rurką, gdzie mama "zasysa". Przyznam szczerze, że trochę boję się tej drugiej opcji po tym, jak usłyszałam od znajomej, że raz się zaciągnęła ;) Z tego powodu ten zakup u mnie jeszcze czeka na realizację.

Ja kupowałam gruszkę i do tej pory nie umiem się nią posługiwać. Za to w 100% sprawdziła się u nas frida (własnie ten aspirator).Wg mnie nie ma możliwości zassania, bo raz, że są dwa filterki, a dwa, że rurka jest dość długa (od noska maleństwa do buzi mamy)..Ja polecam fridę;-)

Maxwell, córka mojej znajomej ma już 4 lata, więc może wtedy jeszcze nie produkowali udoskonalonych wersji z filterkami, albo ona kupiła nie taką, jak trzeba ;)
Dzięki za cenną opinię :)

Używam dokładnie tej samej co maxwell pokazała. Dla mnie rewelacja, nigdy się nie zaciągnęłam i nawet Maya w miarę toleruje to wyciąganie.

reklama
Ja też za radą mam "środowiskowych" kupiłam fridę-jeszcze nie spotkałam się z negatywną opinią na temat tego aspiratora,przynajmniej wśród mam z mojego otoczenia.

Do góry