reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dange, z tym johsonem to róznie bywa, jedne dzieci uczula a drugim odpowiada:)
Te koszyczki to naprawdę super sprawa, ja zakupiłam w Ikei takie pudełka do szuflad, które z łatwością mogę wyciągać w miarę potrzeby. W jednym trzymam kosmetyki, innym sól fizjologiczną, maści waciki ze spirytusem do pępka w jeszcze innym butelki smoczki itp. Mam ich kilka i każde z nich ma swoje
przeznaczen

Zobacz załącznik 401805Zobacz załącznik 401806

Mamy te same meble :)

też chcę dokupić takie przegródki, żeby wszystko było poukładane.

reklama
Dziś ostatnia faza zakupow była i wszystko już mamy :) wózeczek wozek-wielofunkcyjny-jedo-bartatina-alu-plus-freeline.jpg jedo fyn 4 ds freeline Zakupiliśmy jeszcze brakującej wanienki i ręczników z kapturkiem. Teraz napewno łatwiej myśleć o porodzie nie mając stresu że czegoś nie posiadam jeszcze :)

Dziś ostatnia faza zakupow była i wszystko już mamy :) wózeczek Zobacz załącznik 403015 jedo fyn 4 ds freeline Zakupiliśmy jeszcze brakującej wanienki i ręczników z kapturkiem. Teraz napewno łatwiej myśleć o porodzie nie mając stresu że czegoś nie posiadam jeszcze :)
Moja kuzynka ma taki wózek korzysta z niego od roku i jest b.zadowolona z tego wyboru.

Mam prośbę do doświadczonych mam,kupiłam termometr elektroniczny do bad.temp.ciała,ale jest do d...źle wskazuje temp.I muszę coś innego wybrać z jakich korzystacie przy swoich starszych dzieciaczkach? Najlepiej jakbyście podały konkretne modele. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

Ostatnia edycja:
salsik ja tez mam taki szybki do czola ucha itp.. ale nie korzystam. albo ja cos zle robie albo eni wiem;p;p wolę taki prosty elektryczny kosztuje cos kolo 10 zl, i najlepiej do tej pory wlacznie mierzy mi sie w pupci, przynajmniej wiem że jest sprawdzone i mierzy dobrze.

Dziś ostatnia faza zakupow była i wszystko już mamy :) wózeczek Zobacz załącznik 403015 jedo fyn 4 ds freeline Zakupiliśmy jeszcze brakującej wanienki i ręczników z kapturkiem. Teraz napewno łatwiej myśleć o porodzie nie mając stresu że czegoś nie posiadam jeszcze :)

Moja kuzynka ma taki wózek korzysta z niego od roku i jest b.zadowolona z tego wyboru.

Mam prośbę do doświadczonych mam,kupiłam termometr elektroniczny do bad.temp.ciała,ale jest do d...źle wskazuje temp.I muszę coś innego wybrać z jakich korzystacie przy swoich starszych dzieciaczkach? Najlepiej jakbyście podały konkretne modele. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

fajny wóziczek:)

salsik ja mam ten i jest ok:)
TERMOMETR ELEKTRONICZNY CYFROWY DO UCHA I CZOŁA (1856107737) - Aukcje internetowe Allegro

salsik ja tez mam taki szybki do czola ucha itp.. ale nie korzystam. albo ja cos zle robie albo eni wiem;p;p wolę taki prosty elektryczny kosztuje cos kolo 10 zl, i najlepiej do tej pory wlacznie mierzy mi sie w pupci, przynajmniej wiem że jest sprawdzone i mierzy dobrze.
No właśnie kupiłam coś w tym stylu jak opisujesz,zapłaciłam 12zł.,ale mam go od półtora roku i ost.coś fiksuje bo nie wskazuje temp.wyższej niż 35,4 i szybciutko przed przyjściem na świat Dzieciaczków muszę kupić jakiś inny.

reklama
Venus, to chyba dobrze? Dzięki BB jesteśmy lepiej przygotowane :)

Pyszczek, gratuluję postępów w pzrygotowaniach :) Wózek to ważna sprawa i wygląda bardzo fajnie :)

Co do termometra, to ja będę miała chyba do czoła, bo te do ucha mają z reguły wymienne końcówki, co po czasie może być kłopotliwe.

Do góry