reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Dziewczynki mam pytanie, pewnie już większość z was ma kocyki, ja właśnie zamawiam i nie wiem czy zamówić te puszyste czy z tej zwykłej mikrofibry?? No i czy jeden starczy czy od razu leiej zainwestować w dwa?

a ja ogolnie jestem maniaczka kocykow:)
uwielbiam i chyba mam wszystkie grubosci:)
ale najlepiej mi sie przydal akrylowy i polarkowy..
nawet sluzyl mi jako rozek taki cieplutki..;0)

reklama
a tu drobna czesc ostatnich moich zakupow.. od tej pory nei ogladam ciuszkow na allegro bo juz mam ich za duzoooooo
ooo wlasnie na fotkach jako podklad widac kocyk Kamilka(uzywany juz 18 mies) z firmy bobas, kosztuje cos kolo 20 zł. IMG_6217.JPGIMG_6221.JPGIMG_6223.JPGIMG_6224.JPGIMG_6225.JPGIMG_6227.JPGIMG_6228.JPGIMG_6230.JPG te z metkami to prezent od babci z niemiec:)

witam;-)
czy któraś z Pań byłaby zainteresowana kupnem ciuszków po mojej córeczce? karuzeli fisher price? czy akwarium fisher price do łózeczka?
prosze o wiadomość na priv
cena do uzgodnienia
dodam ze córka przeważnie jest ubierana w H&M poniewaz mamuśka kocha hello kitty;-) oczywiście w wersji dziecięcej

dzieki, no Mla super wyglada na zywo, ale to raczej taka mega cieplutka puszysta bluza:) szkoda ze nei kurteczka. No i uwielbiam te małe adidaski z NEXTa tylko cholera gdzie ja jej ubiorę w zimę.... hahah grunt to dobry nastroj po zakupach.. no ale czas się zabrac za prasowanie tego ogromu...

Aśko, cudne te ciuszki :) u mojej Niuni też różowo, chociaż zapierałam się, że nie będę kupowała tak dużo różów, no ale nie sposób, jak dosłownie same wchodzą w ręce :)

A ja za radą położnej kupiłam koszyczki, jeden dla Niuni, na jej rzeczy do kąpieli i kosmetyki (na razie nie zapełniony), a drugi dla mamy (na razie leżą w nim: krem do twarzy i żel na bóle krzyżów ;p) :) obydwa za 14.99 w Biedronce :) jeden jest troszkę większy i fajnie wyglądają, w środku wyściółka materiałowa (były różne kolory, ale ja kocham brązy)
Zdjęcie0725.jpgZdjęcie0732.jpg

Aśko, cudne te ciuszki :) u mojej Niuni też różowo, chociaż zapierałam się, że nie będę kupowała tak dużo różów, no ale nie sposób, jak dosłownie same wchodzą w ręce :)

A ja za radą położnej kupiłam koszyczki, jeden dla Niuni, na jej rzeczy do kąpieli i kosmetyki (na razie nie zapełniony), a drugi dla mamy (na razie leżą w nim: krem do twarzy i żel na bóle krzyżów ;p) :) obydwa za 14.99 w Biedronce :) jeden jest troszkę większy i fajnie wyglądają, w środku wyściółka materiałowa (były różne kolory, ale ja kocham brązy)
Zobacz załącznik 401644Zobacz załącznik 401645

fajny pomysl ja z kolei kupila takie pudelka zamykane...
i widze ze juz masz kosmetyki dla maluszka...
ja tez mialam J&J i mlody mial na nie alergie bo ponoc silniee uczulaja i dobrze ze mialam w zapasie nivea..choc my przez miesiac w samej wodzie go mylismy tylko:)

reklama
Kosmetyki mam, ale to był prezent tak jakby od siostry, stoją już miesiąc, nic nie dokupywałam na razie (właśnie słyszałam, że jahnsons uczula, no zobaczymy). Także takie kosmetyki dziecięce muszę jeszcze skompletować, ale to po 1. Kurczę wszystko przekładam na po 1, ciekawe czy nam tej wypłaty starczy, oj ciekawe. Najważniejsze, że postanowiliśmy już nie naprawiać auta (co podreperuje nasz budżet), dogadaliśmy się z bratem, bo on od pon do pt swojego nie używa, więc będę mieć na dojazdy, podjazdy itd.

Do góry