reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

dzięki dziewczyny, tak, leżaczek jest z allegro. długi czas polowałam na używany, licytowałam, ale jak ceny zaczęły dobijać pułapowo do wartości nowych leżaczków, to pasowałam i w końcu szarpnęliśmy się na nowy, a niech mały ma.

reklama
izi85 przepraszam, ale wydedukowałam z posta, że tez go kupiłaś i będziesz dopiero używać:-) czyli juz przy odciąganiu pokarmu sprawdza się bez problemu?

hej dziewczyny,

czy macie już lub kupujecie nawilżacze powietrza do pokoju maluszków?
część moich znajomych ma i sobie chwali, część sobie radzi wieszając mokre ręczniki na kaloryferach, jestem w kropce, bo nie wiem, czy kupować, a powietrze zimą jest jednak dosyć suche...
możecie ewentualnie polecić jakieś sprawdzone modele?

Kota, ja mam nawilżacz kupiony jakieś 3 lata temu - firma Climatic. Sprawdzał się do tej pory świetnie, zwłaszcza w nocy i myślę, że przyda się też przy dziecku. Moja bratowa używała takiego każdego wieczora kiedy jej dziecko było jeszcze niemowlakiem. Myślę, że nawilżacz bardzo się przydaje, ale na pewno nie jest nizbędny. Wystarczy na kaloryferach suszyć pranie ;) Można też zamontować pojemniczki z wodą, choć ich skuteczność jest dużo mniejsza.

kota nawilżacz uważam za dobry zakup ja dostałam jak urodziła mi się zu i do tej pory używamy przy przeziębieniach inchalujemy małą i pokój tymiankiem np albo olbasem to zakup który dłuuuugo posłuży ja jak jestem przeziębiona też sobie włączam więc polecam firm nie jest raczej ważna one mają takie same funkcje ja bym nie przepłacała

Dziewczynki mam pytanie, pewnie już większość z was ma kocyki, ja właśnie zamawiam i nie wiem czy zamówić te puszyste czy z tej zwykłej mikrofibry?? No i czy jeden starczy czy od razu leiej zainwestować w dwa?

Dziewczynki mam pytanie, pewnie już większość z was ma kocyki, ja właśnie zamawiam i nie wiem czy zamówić te puszyste czy z tej zwykłej mikrofibry?? No i czy jeden starczy czy od razu leiej zainwestować w dwa?

Mogę tu powiedzieć o sobie ja kupiłam jeden akrylowy większy i mały z polarku przy pierwszym synku-urodził się w listopadzie,choć akrylowy nie był tani służy nam do dziś a prany był już milion razy to zachował swoje kolorki i w miarę miękkość:tak::-)

Dziewczyny w Tesco jest promocja na pampersy 189 szt za 98 zł rozmiar 3 (od 4 kg)

Nastazja, ja kupiłam na Allegro 4 kocyki takie polarkowe, są bardzo mięciutkie i cieplutkie, będą jak znalazł do łóżeczka, czy też później do wózka.

i jeszcze:

4ea56d6b273e94ea56d6b27421.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Nastazja, ja kupiłam 2 tak jak do kamilka, i przy nim oba sa uzywane non stop na zmiane. kocyki mam z firmy bobas(polecałam je tutaj i nawet wiem ze kilka osob kupiło) z tym ze jeden ten milusi z krotkim włosiem a drugi z tym dłuższym, ja osobiscie wole ten krotko wlosy, po 18 mies. uzywania wyglada dalej tak samo, a ten z dluzszym wlosiem jest ciut sztywniejszy i juz nie ma tak puszystych tych kudełków, moge wam nawet jutro zrobic fotke jakbyscie chcialy zobaczyc,
choc nie ukrywam że ze wzgledu na kolorki kupilam znowu te dwa rodzaje po 1 szt. am nadzieje ze Karolcia bedzie tak samo je uwielbiala jak młody.

Do góry