reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

514bgSvwr-L._SS400_.jpg

Napaliłam się na coś takiego, ale wiem, że dopiero kupimy na wiosnę:dry:

reklama
Kaka dzięki wielkie :-)
no właśnie jedna firma ma takie do 150 cm chyba, może taką wezmę
ważne że się nie odkształca i jak wyczytałam materiał można do prania zdjąć
u nas też z myślą góra 2-3 lata, bo w tym mieszkaniu nic większego się już nie zmieści, a potem na większym poszalejemy ;-)
Gosia fajne ale to do ogródka?

Mirabelko i ja bede zamawiac ta kanape ja wybrałam taka Rozkładana kanapa OLA MAX dla dzieci łóżko (802709542) - Aukcje internetowe Allegro tylko mój mały smerfik jak tylko pomyśle o jakims zakupie robi mi na przekór. Wczesniej nie spał w łóżeczku wiec chciałam kupic kanape i nagle zaczął spać:-D:-D:-D:-D Ale na pewno wcześniej czy później ją kupie:tak::tak::tak:

Gosia fajniutkie ale to chyba do ogrodu no chyba ze masz taki dużyyyyyyyyyyy pokój:-p

dzieki dziewczyny za rady chyba jednak laura bedzie musiała dokonać wyboru:-D:-D:-D

Czarna ja mam tego puchatka i sprawdza się pod prysznicem. Ma trzy przyssawki i jak sięgo zamocuje do wanny, to się tak oplata paskiem, ale u mnie przymocowany jest do ściany i siętrzyma. Bartek i Martyna dobrze się bawią. O tubisiach pisałam, że mam taki inny domek, a ta wyspa kąpielowa chyba nie tylko do kąpieli się nadaje więc jest bardziej uniwersalna.

Jeśli chodzi o łóżeczko, to moja Martyna ma coś podobnego do tego TAPCZAN FILIP - Meble365.pl Tylko u nas tapczanik się rozsuwa i ma trzy poduszki. "Rośnie" razem z nią. Teraz ma dwie poduszki włożone. Wcześniej spała tak, że oparcie było od zewnątrz żeby nie spadła, ale fakt, że ona śpi tak od roku i materac na podłodze kilka razy się przydał, bo i tak się zsuwała :sorry: A w przyszłym roku na wakacje planujemy kupić coś takiego Łóżko piętrowe dla dzieci DAWID od INTERBEDS ! (806953001) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie takie mniejsze łóżko piętrowe, chociaż tu mam wątpliwości czy to się sprawdzi.

Moja siorka ma takie łóżko i nie jest z niego zadowolona...może też temu ze musiała dziewczyny rozdzielić, bo co chwile jedna drugą zaczepiała i zasypianie wygladało koszmarnie." mamo, a ona mnie scyyypie!"

reklama
Do góry