reklama
Ja z siostrą pół zycia na wersalce spałam, ale to siostra. Jakoś nie bardzo dla mnie żeby Martyna z Bartkiem w jednym łóżku spali. Wiem, że to dzieciaki. Myślałam o takim prawdziwym piętrowym tylko trochę niższym, ale mam obawy czy któreś mimo to nie fiknie koziołka
i stąd pomysł na takie wysuwane. Martyna wyżej, Bartek niżej, a kłócić to się pewnie długo będą
Mam jeszcze rok na podjęcie decyzji :-)

malena81
mamusia październikowa 08
A ja z innej beczki:
Odkupię leżaczek-bujeaczek, o jakiś tego typu:
BRIGHT STARTS ----------------- LEŻACZEK GROCHY (803416735) - Aukcje internetowe Allegro
BRIGHT STARTS -- LEŻACZEK BŁĘKITNY --- NOWOŚĆ (807623581) - Aukcje internetowe Allegro
ROZOWY LEZACZEK KWIATEK BRIGHT STARTS B-STOK ELCIK (809466216) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki jakiś:
H4789 FISHER PRICE KURIER od SUPERSPRZEDAWCY (805107047) - Aukcje internetowe Allegro
oraz najprostszą nianię elektroniczną
i chustę takiego typu:
Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (798709204) - Aukcje internetowe Allegro
chusta bebelulu (805925470) - Aukcje internetowe Allegro
Jak macie na sprzedaż, bądź znacie kogoś, kto chce się pozbyć, to może się skuszę
Odkupię leżaczek-bujeaczek, o jakiś tego typu:
BRIGHT STARTS ----------------- LEŻACZEK GROCHY (803416735) - Aukcje internetowe Allegro
BRIGHT STARTS -- LEŻACZEK BŁĘKITNY --- NOWOŚĆ (807623581) - Aukcje internetowe Allegro
ROZOWY LEZACZEK KWIATEK BRIGHT STARTS B-STOK ELCIK (809466216) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki jakiś:
H4789 FISHER PRICE KURIER od SUPERSPRZEDAWCY (805107047) - Aukcje internetowe Allegro
oraz najprostszą nianię elektroniczną
i chustę takiego typu:
Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (798709204) - Aukcje internetowe Allegro
chusta bebelulu (805925470) - Aukcje internetowe Allegro
Jak macie na sprzedaż, bądź znacie kogoś, kto chce się pozbyć, to może się skuszę

blond_20
Czarownica
ja mialam cos takiego z bratem....ciagle byly wojny kto na gorze a kto na dole....chcielismy pietrowe a kupili nam to wiec pojakim czasie mielismy 2.Ja z siostrą pół zycia na wersalce spałam, ale to siostra. Jakoś nie bardzo dla mnie żeby Martyna z Bartkiem w jednym łóżku spali. Wiem, że to dzieciaki. Myślałam o takim prawdziwym piętrowym tylko trochę niższym, ale mam obawy czy któreś mimo to nie fiknie koziołkai stąd pomysł na takie wysuwane. Martyna wyżej, Bartek niżej, a kłócić to się pewnie długo będą
Mam jeszcze rok na podjęcie decyzji :-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
malena ja mam taka do zbycia Wygodna CHUSTA-NOSIDEŁKO (806223211) - Aukcje internetowe Allegro
sylwia76
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, nie wiem czy to dobry wątek,ale dotyczy wózków, wiec pomyślałam, że Was to zainteresuje.
Amerykańska firma Maclaren zapowiedziała wycofanie ze sprzedaży produkowanych przez siebie wózków dla dzieci. Firma podjęła taką decyzję po tym, jak dowiedziała się o kilku przypadkach zmiażdżenia dziecięcych palców, które utkwiły w zawiasach wózka - informuje BBC.
Do okaleczenia może dojść podczas rozkładania wózka, gdy dziecko włoży palce w zawiasy. Firma przyznaje, że dotyczy to wszystkich wózków – zarówno pojedynczych, jak i podwójnych. Firma wymienia niebezpieczne modele: Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, Techno XLR, Twin Triumph, Twin Techno oraz Easy Traveller.
Do tej pory odnotowano 15 przypadków okaleczenia dziecięcych palców. 12 z nich zakończyło się amputacją.
Firma apeluje do wszystkich osób, które kupiły jej wózki o zaprzestanie ich użytkowania i szybki kontakt z przedstawicielem Maclaren. Producent zapewnia, że problem można usunąć za pomocą specjalnych nakładek, które zakryją niebezpieczne zawiasy – podaje BBC.
Wózki Maclaren dostępne są także w Polsce. Na stronie internetowej nie ma jednak informacji o niebezpiecznych elementach.
Amerykańska firma Maclaren zapowiedziała wycofanie ze sprzedaży produkowanych przez siebie wózków dla dzieci. Firma podjęła taką decyzję po tym, jak dowiedziała się o kilku przypadkach zmiażdżenia dziecięcych palców, które utkwiły w zawiasach wózka - informuje BBC.
Do okaleczenia może dojść podczas rozkładania wózka, gdy dziecko włoży palce w zawiasy. Firma przyznaje, że dotyczy to wszystkich wózków – zarówno pojedynczych, jak i podwójnych. Firma wymienia niebezpieczne modele: Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, Techno XLR, Twin Triumph, Twin Techno oraz Easy Traveller.
Do tej pory odnotowano 15 przypadków okaleczenia dziecięcych palców. 12 z nich zakończyło się amputacją.
Firma apeluje do wszystkich osób, które kupiły jej wózki o zaprzestanie ich użytkowania i szybki kontakt z przedstawicielem Maclaren. Producent zapewnia, że problem można usunąć za pomocą specjalnych nakładek, które zakryją niebezpieczne zawiasy – podaje BBC.
Wózki Maclaren dostępne są także w Polsce. Na stronie internetowej nie ma jednak informacji o niebezpiecznych elementach.
malena81
mamusia październikowa 08
malena ja mam taka do zbycia Wygodna CHUSTA-NOSIDEŁKO (806223211) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki Pati.
Ale to mi się akurat nie podoba

Sorki!
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Malena nie mam do sprzedaży ale może coś wypatrzysz na tych stronach, dziewczyny odsprzedają lub wymieniają się chustami, mi jedna z nich szyła mei tai
Kawałek Szmaty - Bazarek :-) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
wegedzieciak.pl :: Zobacz temat - noszenie w chuscie
Kawałek Szmaty - Bazarek :-) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
wegedzieciak.pl :: Zobacz temat - noszenie w chuscie
reklama
Kasia - Ja z siostrą miałam to pseudo-piętrowe (wysuwane) i..rewelacja!! U nas chyba nie było problemów z zasypianiem, za to świetne było do zabawy i takie przyjemne..spałyśmy blisko siebie, ale osobno.... Polecam.
Czarna - oba są fajne, ale chyba bardziej mi się Teletubisie podobają.
Czarna - oba są fajne, ale chyba bardziej mi się Teletubisie podobają.
Podziel się: