reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

MALENA ja tez nie mam do spzredazy Ale lezaczek podoba mi sie ten ostatni :-)
KASIU nie doczytalam Ale jak da sie te loka jak cos to rozlaczyc To mysle ze to dobry pomysl :-)
CZARNA super ta kanapa Moze kiedys kupie niuni taka :-)

reklama
Dorotko mi podoba się 2 i 3
Ale ja za wózkami nie patrzę, raczej za autkami czy jakąś kolejką więc mówię tylko o tym co mi się podoba, :-)

CZARNA wlasnie wiem ale chcialam kupic cos juz na przyszlosc Aby np w lato mogla z nim na dwor wyjsc Tylko nie wiem czy to nie za wczesnie?Narazie sie tylko zastanawiam :-)

Dorotka moja Laura ma ten wózeczek co pokazywałam (a należy do tych malutkich wózków) jak skończyła własnie roczek i jeszcze nim się bawi a ma prawie 3 latka:tak::tak:
Lepiej zanim zamówisz obadaj sobie w sklepie bo szkoda kupic cos co bedzie czekało 2-3 lata:sorry:

reklama
MINISIA hihi mowa o wozkach zaczela sie po to aby Oliwka sie go trzymala i chodzila przy nim Bo jak ona sie czegos trzyma to idzie Na chodzik jezdzik moim zdaniem troche za pozno A Wozek sie przyda :-)
Wozek i sanki kupie raczej teraz bo na to moja mama dala kase na urodzinki Wiec dlatego teraz cce kupic :-)
CZARNA a mozesz podac jeszcze raz linka Tylko tego wozeczka ktory ty masz?

Ulu mnie si wlasnie tez najbardziej ten wiklinowy podoba :-)

Do góry