reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Wiem że każdy ma na ten temat swoją opinie i nie chciałabym sie wymądrzać. Ale ja tak jak MARMA jestem za tym żeby kupić porządny fotelik. Pamietam jak jeszcze nie było Maksia i ogladałam Super Nianie. Był to odcinek gdzie było dwóch chłopców juz takich starszych i mieli takie beznadziejne i zniszczone foteliki i ta Niania zapytała czemu tak jest. I ona na to właśnie że ich nie stać i że nie maja pieniędzy. I nigdy w życiu nie zapomne odpowiedzi Niani. Zapytała ją czy taniej jej bedzie jej potem kupić dwie małe trumienki. I to tak mnie uderzyło i zapamiętałm to choć małego nawet jeszcze nie było w planach. I wiem napewno że na tej rzeczy nie będę oszczędzć choć bym miała sobie innych rzeczy odmówić. To jest tylko moje zdanie.

A ja myśle że ta niania troszke przesadziła z ty porównaniem:crazy: wiadomo że każda matka dba o dobro i bezpieczeństwo swojego dziecka być moze podeszła do tego zbyt lekko czego nie pochwalam i powinna dzieciom zakupic foteliki ale akurat takie porwnania nie sa na miejscu i ilekroc ktos probuje mi cos wytłumaczyc zaslaniajac sie moimi dziecmi jako przykladem to bieze mnie cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:

Ja nie mam czego wybaczac. Widziałam ten program...chociaz mi sie naprawde wydaje, ze tam maluchy wogóle nie miały fotelików...Wierze, że wszystkie nasze dzieciaczki bedą bezpieczne w swoich fotelikach. No i koniec tematu;-)

reklama
a wąłsnie ..nie chwalicie sie co Wasze pociechy dostąły od zajaczka;-)

ano to Miki dostał dres,skarpetki które będą dobre jak bedzie miał 4 lata ghihih,no chyba że to dla mnie,choć i ja dostałam:-p taką kaczkę do skłądania i książeczkę przytulankę,która tarmosi ciągle po podłodze...to wszystko od dziadków i chrzestnego,a wczesniej od moich rodziców dostał komplecik:kurteczka,sztruksy i bluzeczka:-)a od nas nic:-(ale jutro na pół roczku dostanie klocki piankowe tzn te puzzle na podłogę:tak:

Do góry