reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

a ja dzdiaj zamowilam ZASŁONKI BOCZNE SZYBY Disney Auta Zygzak Złomek (607110563) - Aukcje internetowe Allegro
Miki wkurza sie jak jedziemy autkiem,wiem ze w hipermarketach czasem dodaja gratis do Bobovity ale ja jakos ostatnio nie mam jak jezdzic a po same deserki to mi sie nie chce
a jutro ide odebrac bodz na poczcie bo przyszly;-)
Falne akie kolorowe.
My mamy w aucie rolety fabrycznie robione więc jak małemu świeci to zasłaniam ale nie są kolorowe:-p

reklama
no my tyż w spadku od znajomych mamy mieć fotelik,więc i nam kilkaset zeta w portfelu zostanie:-)Kurka takie to drogie,nawet nie wiedziałam,taki porządny to minimum 600zł:szok::szok:

Co prawda nie mam pewnosci na 100% ale nie wydaje mi się, że skoro fotelik przeszedł pomyślnie testy bezpieczeństwa to dlaczego nie kupić tanszy?? Ja zamierzam kupic taki 9-36kg za jakies 150 zł.;-)
Za to używane brałabym tylko z pewnego-bezwypadkowego źródła tak jak Wy - np od znajomych.;-)

Ja 3 lata temu miałam wypadek samochodowy z moim tatom. Nic nam się nie stało ale samochód skasowany. Wyglądał jak pudełko bo dachowaliśmy. Potem przez długi czas bałam się wogóle wsiąść do samochodu. Od tamtej pory nie dość że jeździmy bardzo wolno to mam schizo na punkcie bezpieczeństwa a szczególnie bezpieczeństwa malucha. Powiedziałam że jak dla mnie to wszystko możemy mieć z drugiej ręki ale fotelik samochodowy ma być ten z wyższej półki. Obstawiam maxi-cosi bo mają jedne z najwyższych punktów testowych. Teraz myślę o tobi tej samej firmy też ma wysoki poziom bezpieczeństwa.

Ja 3 lata temu miałam wypadek samochodowy z moim tatom. Nic nam się nie stało ale samochód skasowany. Wyglądał jak pudełko bo dachowaliśmy. Potem przez długi czas bałam się wogóle wsiąść do samochodu. Od tamtej pory nie dość że jeździmy bardzo wolno to mam schizo na punkcie bezpieczeństwa a szczególnie bezpieczeństwa malucha. Powiedziałam że jak dla mnie to wszystko możemy mieć z drugiej ręki ale fotelik samochodowy ma być ten z wyższej półki. Obstawiam maxi-cosi bo mają jedne z najwyższych punktów testowych. Teraz myślę o tobi tej samej firmy też ma wysoki poziom bezpieczeństwa.

jejkus,współczuję:-(Ja też jestem za MAxi Cosi,mamy narazie ten do 13kg i jest super,a ten od znajomych to nawet nie widzialam jeszcze,w sumie masz rację,nie można oszczędzać na takich rzeczach,ale jak kaski brak to i porzyczone dobre...no może się jeszcze z M zastanowimy nad kupnem nowego,a może dziadkowie dopomogą:rofl2:

Rozumiem że mozna się przerazić. Teraz ponoc jakiś Polak wymyślił superbezpieczne fotekiki w takiej kuli widziałam na ddtvn. Póki co ja ciągle obstawiam ten normalny nowy fotelik i wierzę, ze będzie dobrze. :tak:

reklama
KAKA też widziałam ten program

My też mamy maxi cosi cabrio i pewnie jeszcze w nim sporo pojeździmy, bo podobno najlepiej jak najdłużej tyłem do kierunku jazdy. Nie wiem, jaki następny kupimy, ten mam po 2 dzieci od znajomych. Zniszczony, ale wiem, że dobry i bezwypadkowy.

Do góry