reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
mamuśki ja dopiero teraz zaczęłam szukać nowego fotelika dla mojego skarbeczka i..... załamałam się!!! myślałam że 400 zł to już jest spory wydatek! a tu...... ceny dochodzą nawet do 2000 zł :szok: Czy ktoś może mi coś polecić?? będę bardzo wdzięczna :-)

wiolas ciężko coś polecić bo każdy ma inne gusta i wymagania. Najlepiej sama poszukaj. Niestety ale trzeba pooglądać i poczytać. Ja np. polecam maxi-cossi ale to już spory wydatek. Mam od 0-13kg i jestem bardzo zadowolona. Planuje teraz zkupić model tobi.

Z fotelików polecane też są Coneco;-)

A ja wczoraj kupiłam w końcu parasolke do wózeczka. Nawet udało mi sie do brać w miare kolorystycznie są to parasolki TAKO:rofl2:. Potem wkleje fotencje jak sie prezentuje z wózeczkiem:-p

No to wklejam. Brak właściciela bo śpi:)))
Wsio opisane na fotkach;-)

Załączniki

• wozek 1.jpg
    wozek 1.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 43
  • wozek 2.jpg
    wozek 2.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 44
  • wozek 3.jpg
    wozek 3.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 39
  • wozek4.jpg
    wozek4.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
rzeczywiscie kolor znalazlas!:tak:ja ostatnio kupilam bezowa , a wozek mam turkusowy bo nie chcialam disco polo robic bo nie bylo w takim samym kolorze a bezowy jakos tak nawet w miare wyglada.

Do góry