reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma matę wodną, taką jak to:
Mata wodna TOMY 6189 "RAINBOW" SSP:266 (1286417526) - Aukcje internetowe Allegro
lub wersji mniejszej, trochę na innej zasadzie:
Disney MINI MATA WODNA 4szt CARS AUTA ZYGZAK 70013 (1305332145) - Aukcje internetowe Allegro
Jak wrażenia maluchów?
Maciek jakos nie specjalnie jest zainteresowany zabawami plastycznymi (tzn. sa ok ale na 2 min) i myslałam o jakiejś odmianie
Mata wodna TOMY 6189 "RAINBOW" SSP:266 (1286417526) - Aukcje internetowe Allegro
lub wersji mniejszej, trochę na innej zasadzie:
Disney MINI MATA WODNA 4szt CARS AUTA ZYGZAK 70013 (1305332145) - Aukcje internetowe Allegro
Jak wrażenia maluchów?
Maciek jakos nie specjalnie jest zainteresowany zabawami plastycznymi (tzn. sa ok ale na 2 min) i myslałam o jakiejś odmianie
Hania chętnie maluje ale tak 5-6 minut i następna zabawa. Dłuzej siedzi jak ja jej maluje pieska, kotka i co tam sobie tylko zażyczy.
Ta pierwsza mata wydaje mi sie ciekawsza bo wiecej mozliwosci daje. Tyle, ze znajac Hanke wiecznie bedzie grzebac przy pisaku i wylewac wode.
Ta pierwsza mata wydaje mi sie ciekawsza bo wiecej mozliwosci daje. Tyle, ze znajac Hanke wiecznie bedzie grzebac przy pisaku i wylewac wode.
ppatqa
Październikowe mamy'08
bez problemy bo młody lubi malować, rysować, ciastolinki i ostatnio ma faze na naklejki, potrai poł godziny siedziac i naklejać, ostatnio kupilam mu kredki do wanny super sprawa Kredki do kąpieli wanny 6 kolorów TYCHY (1299409957) - Aukcje internetowe Allegro
Fajnie kredki,ale my mamy płytki brodzik więc się nie sprawdzi.
Bartek też uwielbia malować (po tacie, dziadku...) ale najlepiej wychodzi mu koło
I ciągle chodzi za nami i mówi żeby narysować mu auto i auto i auto...
Bartek też uwielbia malować (po tacie, dziadku...) ale najlepiej wychodzi mu koło
I ciągle chodzi za nami i mówi żeby narysować mu auto i auto i auto...
U mnie w żłobku prosili, żeby dzieci w body nie pakować, bo trudno sie przebiera. Tak więc młody od wakacji bdy na sobie nie miał. A podkoszulki na ramiaczkach mu w Tesco kupiłam na 3 latka, wiec dłuższe i pakuje mu w rajtki, w których w żłobku biega i jest spokój
reklama
Podziel się: