reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A my wczoraj bylismy w Ikei...wyszlam chora...
Kupilismy dla Zosi krzesło do biurka, bo samo biurko ma byc na pon-wtorek najpozniej, i lampke :) W sumie to prezenty juz urodzinowe, ale wybrane przez nia sama, bo miala rozne opcje do wyboru ale ciesze sie ze chciala tak praktyczne prezenty ;)
Ja dostalam od jackowatego sliczne lutro, stas zabawke tylko moj slubny zostal z niczym :D:D:D:D:D

wesolutka słodkie "babskie" ;-) ciuszki, zwłaszcza kurteczka mi się podoba
Magda fajnie że z Zosi taka praktyczna kobitka rośnie, a dla Ciebie lustro czy futro? ;-):-)

u nas dokladnie w Wielkanoc to tradycyjny koszyk ze słodyczami ukryty gdzies w mieszkaniu, jak bylismy u rodziców to Seba na działce mial schowany kosz i ile frajdy bylo przy poszukiwaniach :-)
a co do prezentów to bardziej ja wyszukuję okazję żeby namówić tatę i kupić kolejną rzecz dla dzieciakow ;-)
czaje się teraz na allegro na płaszczyk dla Igi, mam kilka cudnych na oku i plaszczyk z kapturem na deszcz, ale jeszcze muszę się kopsnąć na nasz boski rynek, może tam szybciej taki dostanę

No własnie u nas tez zawsze królowały słodycze ale tez to sie zmieniło odkąd moja siostra ma dzieci. A potem lawinowo...z drugiej strony jest okazja by kupic większy prezent;-)
okazje sa zawsze tylko skąd na to $$$$$ brać:confused:
nie no świetne!!!!!!!!!!!!!!! i jakie praktyczne:tak::tak::tak:

Ja chyba na zajączka kupie jakiś drobny ciuszek dzieciaczkom co by za dużo słodyczy nie mieli:-p

Dziewczyny - macie coś sprawdzonego do samochodu ?? jakąs zabawkę dla dzieci?? Szymek ostatnio strasznie się nudzi w aucie..trochę śpi, ale mało ....

reklama
Ja nie pomogę bo mój mały jeździ trzymając piłkę w rękach :))))))))))0
Bartek w czasie zabawy trzyma butelkę z piciem:-D:-D:-D

Jak jesteśmy gdzieś np. w centrum handlowym gdzie są takie samochodziki to nie może przejść obok nie wchodząc na niego. Lubi szczególnie które maj mnustwo światełek, 2 kierownice coby żadna ręka wolna nie była:sorry2::-D

Do góry