reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDA dobra ta twoja tesciowa heheh
U mnie musze jakies pajace pokupowac Do zlobka sie przydadza Buty na zime i kombinezon I jedna lub 2 czapki bo jakies 2 mam :-)
Cos cieplekszego na zime Kurteczke na esien bedzie dobra bo ostatnio byla za duza :-)
U mnie musze jakies pajace pokupowac Do zlobka sie przydadza Buty na zime i kombinezon I jedna lub 2 czapki bo jakies 2 mam :-)
Cos cieplekszego na zime Kurteczke na esien bedzie dobra bo ostatnio byla za duza :-)
A ja dzis sprzedałam fotelik samochodowy ten 0-13 kg i za to kupiłam:
INTERAKTYWNY CHODZIK-PCHACZ. SUPER CENA!!! K-ÓW (729754561) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY CHODZIK-PCHACZ. SUPER CENA!!! K-ÓW (729754561) - Aukcje internetowe Allegro

Kaka - bardzo fajny!!
Ja też kupiłam pchacza, ale używanego: CHODZIK - PCHACZ oraz stolik edukacyjny dla bobasa (723529982) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też kupiłam pchacza, ale używanego: CHODZIK - PCHACZ oraz stolik edukacyjny dla bobasa (723529982) - Aukcje internetowe Allegro
No własnie zdjecie;-)
A co do pchaczy u mnie w miescie przeważnnie były pchacze fp i Pani zawołała 260 zł
Aniu ja też myślałam o używanym pchaczu tyle ze nie przepadam za licytacjami, a w ofercie kup teraz jak na mój gust za dużo chcieli;-)
A co do pchaczy u mnie w miescie przeważnnie były pchacze fp i Pani zawołała 260 zł

Aniu ja też myślałam o używanym pchaczu tyle ze nie przepadam za licytacjami, a w ofercie kup teraz jak na mój gust za dużo chcieli;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny swietne te pchacze Ja tez takie cos chcialam kupic Oliwce ale chyba sie wstrzymam Chyba ze u mnie w Uzywanym dla dzieci bedzie :-)
Potem pierdykne fotke i wam pokaze
Ok mam tak na szybko to jest tak zwana pilotka czy jakoś tak
)) Normalnie na żywca wygląda genialnie, taka mięciutka "skóra". Teraz musze kupić jakąś fajną czapunie z daszkiem kremową i bedzie zarąbiście

Ok mam tak na szybko to jest tak zwana pilotka czy jakoś tak

Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
czarna SWIETNE :-)
Podziel się: