reklama
blond_20
Czarownica
Ja zawsze zanim coś wybiore ustalam sobie granice cenowaCzarna kurteczka super.Ja też musze zrobić przegląd ale brak mi czasu. W czoraj byliśmy kupić panele do przedpokoju i do Jaguśki pokoju i farby i Jaguśce kupiłam bidon z Nuby bo ogląDALIśMY SIEDZONKA bo niedługo trza zmienić ale ten co nam sie naprawde podobał z tej samej firmy co mamy wózek 890 zł troche dużo ale jest do 25 kg a później podkładka więc i może sie opłaca.Teraz mase kasy nam idzie na to mieszkanie a tu jeszcze trza go użądzić ehh i jeszcze salon i pokój z laptopem ale to na końcu. Czarna a jaki wózek kupiłaś? Ja jak byłam w czoraj w tym sklepie były świetne spacerówki za 500zł a na allegro są i wszedzie za 900zł bo teraz wyjdzie nowy dizajn i wysprzedają ale był naprawde rewelka, aż mnie kusiło no ale ja mam super wózio i nie potrzebuje takiego choć jak lecieliśmy pożyczyłam wózek zwykkły od szwagierki bo jej 250zł kosztuje a z tymi bagażami to tam żucają jak nie wiem i jak coś to bym jej odkupiła.Szkoda było mojego.Zresztą ona już go nie używa![]()

wesolutkaaa
Fanka BB :)
Nasz wózek kosztował 2500 zł ale razem z gondolką od małego część dołożyli kasy dziadkowie a część my.Ja po doświadczeniach z siostra jak widziałam jak co chwile zmieniała wózki chciałam jeden pożądny i jestem z niego bardzo zadowolona i z fotelika również jest on do 13 kg Jagna ma narazie 9 więc pojechaliśmy się rozglądnąć oglądaliśmy te z Coneko ale ja chce by fotelik dużo sie rozkładał jak mała zaśnie i jak dla mnie nie był on z byt wygpdny choć założyliśmy że fotelik kupujemy do 400zł.Noi dlatego stoimy narazie z zakupem bo ten co nam sie podoba to prawie 900zł.Jagunia nie daje mi napisac co myśle.
majeczka02
Fanka BB :)
Nasz wózek kosztował 2500 zł ale razem z gondolką od małego część dołożyli kasy dziadkowie a część my.Ja po doświadczeniach z siostra jak widziałam jak co chwile zmieniała wózki chciałam jeden pożądny i jestem z niego bardzo zadowolona i z fotelika również jest on do 13 kg Jagna ma narazie 9 więc pojechaliśmy się rozglądnąć oglądaliśmy te z Coneko ale ja chce by fotelik dużo sie rozkładał jak mała zaśnie i jak dla mnie nie był on z byt wygpdny choć założyliśmy że fotelik kupujemy do 400zł.Noi dlatego stoimy narazie z zakupem bo ten co nam sie podoba to prawie 900zł.Jagunia nie daje mi napisac co myśle.
Nie zawsze to co drogie jest dobre. My wózio z gondolną zapłaciliśmy 700zł
(wysłużył nam się pięknie bo mały jak miał koleczkę non-stop był w nim bujany na boki i jest wcale nie zniszczony-pożycza go sobie właśnie ode mnie moja koleżanka która rodzi w listopadzie

Myślę,że często płaci się tylko za firmę.
Ja lubię firmę coneco. Myślę, że mają rozsądne ceny i dobre jakościowo produkty. Foteliki mam do 25 kg. Martyna ma prawie 3 lata, a waży ok 15 więc jeszcze długo skorzysta. Bartek to samo. Spacerówkę miałam "saturn". Teraz siostrzeniec z niej korzysta, a na wiosnę będę szukać nowej dla Bartka, to pewnie też od nich zacznę.
Z jumepra też jestem zadowolona, chociaż to moim zdaniem była "rozpusta" wydać ponad 1000 zł na wózek, jak można było kupić tańszy, ale to takie małe szaleństwo - Martyna miała dużo sprzętów używanych więc tu zdecydowaliśmy się na nowy.
Fotelik do karmienia mam drewniany po Martynce i jestem bardzo zadowolona. Ot co :-)
Z jumepra też jestem zadowolona, chociaż to moim zdaniem była "rozpusta" wydać ponad 1000 zł na wózek, jak można było kupić tańszy, ale to takie małe szaleństwo - Martyna miała dużo sprzętów używanych więc tu zdecydowaliśmy się na nowy.
Fotelik do karmienia mam drewniany po Martynce i jestem bardzo zadowolona. Ot co :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też z Coneco zadowolona jestem.
Ja tam myślę, że dużo kobiet zmienia wózek m. in dla bajeru. Mi samej mój wielofunkcyjny się znudził...chce go sprzedać i kupić coś nowego. Mówię sobie, ze przynajmniej gondolka nie bedzie zalegać mi w szafie, a dwa moze wózio trochę lżejszy będzie;-)
A co do cen wózków. Nie zawsze cena= jakość. Czasem płaci się za firmę. Chociaż napewno te droższe wózki mogą być lepiej wykonane, z lepszych materiałów co nei oznacza ze te tansze to juz zupełna tandeta;-) ja sama za swój dawałam 700 zł i jestem nadal bardzo zadowolona
A co do cen wózków. Nie zawsze cena= jakość. Czasem płaci się za firmę. Chociaż napewno te droższe wózki mogą być lepiej wykonane, z lepszych materiałów co nei oznacza ze te tansze to juz zupełna tandeta;-) ja sama za swój dawałam 700 zł i jestem nadal bardzo zadowolona

magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj tak firmowe wózki są drogaśne a nie zawsze przekłada się to na jakość.
Ja jak na razie zadowolona ze swojego jestem i z X-Landera i z lekkiego.
Ja jak na razie zadowolona ze swojego jestem i z X-Landera i z lekkiego.
reklama
Podziel się: