reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Czarna kurteczka super.Ja też musze zrobić przegląd ale brak mi czasu. W czoraj byliśmy kupić panele do przedpokoju i do Jaguśki pokoju i farby i Jaguśce kupiłam bidon z Nuby bo ogląDALIśMY SIEDZONKA bo niedługo trza zmienić ale ten co nam sie naprawde podobał z tej samej firmy co mamy wózek 890 zł troche dużo ale jest do 25 kg a później podkładka więc i może sie opłaca.Teraz mase kasy nam idzie na to mieszkanie a tu jeszcze trza go użądzić ehh i jeszcze salon i pokój z laptopem ale to na końcu. Czarna a jaki wózek kupiłaś? Ja jak byłam w czoraj w tym sklepie były świetne spacerówki za 500zł a na allegro są i wszedzie za 900zł bo teraz wyjdzie nowy dizajn i wysprzedają ale był naprawde rewelka, aż mnie kusiło no ale ja mam super wózio i nie potrzebuje takiego choć jak lecieliśmy pożyczyłam wózek zwykkły od szwagierki bo jej 250zł kosztuje a z tymi bagażami to tam żucają jak nie wiem i jak coś to bym jej odkupiła.Szkoda było mojego.Zresztą ona już go nie używa:)
Ja zawsze zanim coś wybiore ustalam sobie granice cenowa:tak::tak:

Nasz wózek kosztował 2500 zł ale razem z gondolką od małego część dołożyli kasy dziadkowie a część my.Ja po doświadczeniach z siostra jak widziałam jak co chwile zmieniała wózki chciałam jeden pożądny i jestem z niego bardzo zadowolona i z fotelika również jest on do 13 kg Jagna ma narazie 9 więc pojechaliśmy się rozglądnąć oglądaliśmy te z Coneko ale ja chce by fotelik dużo sie rozkładał jak mała zaśnie i jak dla mnie nie był on z byt wygpdny choć założyliśmy że fotelik kupujemy do 400zł.Noi dlatego stoimy narazie z zakupem bo ten co nam sie podoba to prawie 900zł.Jagunia nie daje mi napisac co myśle.

Nasz wózek kosztował 2500 zł ale razem z gondolką od małego część dołożyli kasy dziadkowie a część my.Ja po doświadczeniach z siostra jak widziałam jak co chwile zmieniała wózki chciałam jeden pożądny i jestem z niego bardzo zadowolona i z fotelika również jest on do 13 kg Jagna ma narazie 9 więc pojechaliśmy się rozglądnąć oglądaliśmy te z Coneko ale ja chce by fotelik dużo sie rozkładał jak mała zaśnie i jak dla mnie nie był on z byt wygpdny choć założyliśmy że fotelik kupujemy do 400zł.Noi dlatego stoimy narazie z zakupem bo ten co nam sie podoba to prawie 900zł.Jagunia nie daje mi napisac co myśle.

Nie zawsze to co drogie jest dobre. My wózio z gondolną zapłaciliśmy 700zł
(wysłużył nam się pięknie bo mały jak miał koleczkę non-stop był w nim bujany na boki i jest wcale nie zniszczony-pożycza go sobie właśnie ode mnie moja koleżanka która rodzi w listopadzie:tak:)a za fotelik samochodowy 4baby rozkładany do spania super wygodny prawie 300zł. I Rubuś jest z niego super zadowolony-ja także:tak:
Myślę,że często płaci się tylko za firmę.

Ja lubię firmę coneco. Myślę, że mają rozsądne ceny i dobre jakościowo produkty. Foteliki mam do 25 kg. Martyna ma prawie 3 lata, a waży ok 15 więc jeszcze długo skorzysta. Bartek to samo. Spacerówkę miałam "saturn". Teraz siostrzeniec z niej korzysta, a na wiosnę będę szukać nowej dla Bartka, to pewnie też od nich zacznę.
Z jumepra też jestem zadowolona, chociaż to moim zdaniem była "rozpusta" wydać ponad 1000 zł na wózek, jak można było kupić tańszy, ale to takie małe szaleństwo - Martyna miała dużo sprzętów używanych więc tu zdecydowaliśmy się na nowy.
Fotelik do karmienia mam drewniany po Martynce i jestem bardzo zadowolona. Ot co :-)

Ja tam myślę, że dużo kobiet zmienia wózek m. in dla bajeru. Mi samej mój wielofunkcyjny się znudził...chce go sprzedać i kupić coś nowego. Mówię sobie, ze przynajmniej gondolka nie bedzie zalegać mi w szafie, a dwa moze wózio trochę lżejszy będzie;-)

A co do cen wózków. Nie zawsze cena= jakość. Czasem płaci się za firmę. Chociaż napewno te droższe wózki mogą być lepiej wykonane, z lepszych materiałów co nei oznacza ze te tansze to juz zupełna tandeta;-) ja sama za swój dawałam 700 zł i jestem nadal bardzo zadowolona:cool2:

Oj tak firmowe wózki są drogaśne a nie zawsze przekłada się to na jakość.

Ja jak na razie zadowolona ze swojego jestem i z X-Landera i z lekkiego.

reklama
Do góry