reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja chyba musze poswiecic jedno popołudnie i zrobic przeglad co mam a co potrzebuje na jesien/zime dla małych bo sie obudze z reka w nocniku:eek::-D:-D

reklama
Ja co trochę kupuję coś jesiennego choć i tak przejrzeć by się przxydało.
ale mam wiele reczy do wystawienia na allegro ale zdjęcia trzeba porobić i nie mam jakoś weny:-p

Ja dresikow mam mnustwo, problem w tym ze wszystkie na dlugosc sa dobre zato wszystkie za szerokie w pasie:tak: Wszystkie ma z pepco, maja tam naprawde dobre gatunkowo dresiki, za to wczoraj skorzystalam z okazji w 5-10-15 i kupilam mlodemu bluzeczki z dlugim rekawkiem bo nie mial, byly w miare tanio bo kolo 9 zl za sztuke, musze jeszcze do tesco sie przejechac tam tez byly przeceny:tak:Na zime kombinezon mam, za to na jesien kurtka jest, ale jeszcze jedna by sie przydala:rofl2:
Rozgladalam sie wczoraj tez za bucikami zimowymi, i jak juz mi sie jakies podobaly to cena kosmiczna:laugh2:I pomyslec ze mlody w nich pare miesiecy tylko poczlapie...

Ceny butów, to koszmar. Ja kupuję w ccc lub deichmanie, ale nie elephanten ;-). Lubię "gufo", "walky" i "bobby shoes" - to jest koszt koło 50 złotych więc da się przeżyć.

No i u mnie przegląd dokonany i nie jest tak źle ale musze kupic z 4 dresiki, kurtke na jesień lub dać ta do naprawy (pekniety nap) i jakąś czapunie bo ta taka na styk. Co do kombinezonu na zime to mam aż dwa (po blizniakach) ale nie wiem czy nie beda za małe:-:)-:)-(
Buciki tez jakies mam ;-)

Magda ja uwielbiam Pepco i koniecznie musze tam jechać:tak:
Do Coccodrillo i 5,10,15 nawet nie wchodze:-D:-D:-D

A ja ostatnio poluje wlasnie na okazje w 5-10-15 i coccodrillo, wczoraj 2 bluzeczki dla stasia upolowalam tanio, a dla zosi spodniczke bombke za 14 zl i bluzeczke do tego za 9....
A w cocodrillo kupilam jej kurtke za cale 29 zl;-)
Dla chlopcow teraz w pepco sa zajefajne komplety za39 zl, spodnie, bluzeczka i do tego cieplejszy bezrekawnik:tak:SLiczne to jest i na bank kupie bo w sam raz bedzie na jesien:tak:
Butow nie posiadam i musze kupic, chociaz moze poczekam az tesciowa kupi ona ma fiola na tym punkcie:laugh2:Buty i kurtki to jej slabosc, zocha ma wiecej butow niz ja i jacek razem wzieci, a kurtek....nie zlicze:rofl2: W sobote znowu kupila jej buty, bo nawet jak beda zamale to nie szkoda bo zpromocji byly:rofl2::rofl2::rofl2:
Czasami mowie zosi ze ma babci powiedziec zeby kupila tez jakies rozmiar 41:laugh2:

reklama
Do góry