reklama
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Gdybyś potrzebowała lustra pod wymiar w jednym kawałku ( 110 x 108 ) to wal śmiało , bo znajomy pracuje w firmie , która robi dużo większe lustra i szyby , więc taki kawałek jak dla Was , może nie zabrzmi to najlepiej , ale byłby z odpadków , więc na pewno za darmoszkę , tym bardziej , ze owy znajomy wisi mi przysługę .No lustro czeka na zamowienie.
Aaaa : dziewczyny po prostu diabliczki małe ! świetne !
a wiecie , ze mojemu dziecku rosną w końcu włosy ! ma takie loki jak Mańka !
Ostatnia edycja:
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
A ludziki na skrzyni sa oczywiscie z serwetek;-).
Jakby ktoras chciala cos do pokoju w decu to moge zrobic.
lepiej sie nie chwal bo zaraz ustawi sie kolejka a ja pierwsza
super gniazdko sobie uzadziliscie!
lazienka fajna taka surowa - te ciemne kafle to mozaika?
macie juz elewacje - pokaz zdjecia?
jak ja bym chciala juz skonczyc, nawet nie wiecie, a jeszcze tyle roboty...
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Z decu jak ktoras ma ochote na jakies np. pudelko na zabawki czy cos to nie ma problemu, lubie sie bawic w takie cos.
Elewacje pokaze jak wysune nos z domu;-). Zwykla jasnobezowa ( niemalowana, tylko juz tynk w takim kolorze).
Anita ty to masz oko, nawet nie zauwazylam, ze widac wymiary;-). Pogadam z Mackiem, jakby byla mozliwosc przetransportowania tego to chetnie bysmy skorzystali.
Elewacje pokaze jak wysune nos z domu;-). Zwykla jasnobezowa ( niemalowana, tylko juz tynk w takim kolorze).
Anita ty to masz oko, nawet nie zauwazylam, ze widac wymiary;-). Pogadam z Mackiem, jakby byla mozliwosc przetransportowania tego to chetnie bysmy skorzystali.
FAjnie, kurcze i mi też ta śliwka się podoba
Jak dla mnie łązienka jest super, uwielbiam ciepłe kolory ale w pokojach. W łazience może być zimno i ciemno, za to tu jest jasno i wcale nie tak zimno i też super
Jak dla mnie łązienka jest super, uwielbiam ciepłe kolory ale w pokojach. W łazience może być zimno i ciemno, za to tu jest jasno i wcale nie tak zimno i też super
sugarspunsister
matka polka superstar
gratuluje nona!
w koncu u siebie
wszystko wyglada fantastycznie
jak ja juz marze o swoim domu, o wykanczaniu i meblowaniu
po moim remoncie mam wiedze ze jestem gotowa przejsc to jeszcze raz ;-)
co do decu to ja chetnie sie pisze na cos fajnego
w koncu u siebie
wszystko wyglada fantastycznie
jak ja juz marze o swoim domu, o wykanczaniu i meblowaniu
po moim remoncie mam wiedze ze jestem gotowa przejsc to jeszcze raz ;-)
co do decu to ja chetnie sie pisze na cos fajnego
Roni21
Spider's Web
bardzo fajny domek! a Twoj "wyrob" rewelacyjny! strasznie mi sie podoba
Dziewczyny fajne macie te mieszkanka, podobają mi się bardzo... może kiedyś ja też urządzać będę swój domek
Renowacja skrzyni super....szkoda ze ja nie mam skrzyni, a z chęcią zgłoszę sie do Ciebie Ilonka po takie dekorki będą mi potrzebne na na tapetę do Alicji pokoju, oczywiście jeżeli się zgodzisz.
Renowacja skrzyni super....szkoda ze ja nie mam skrzyni, a z chęcią zgłoszę sie do Ciebie Ilonka po takie dekorki będą mi potrzebne na na tapetę do Alicji pokoju, oczywiście jeżeli się zgodzisz.
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
slicznie, nonek! lazienka superancka, jak najbardziej maj stajl a dziewuszkowe pokoje sliczne! takie wesole :-) sypialnia tez git! i jakie modne polaczenie, fiolet i czerwien :-) super!
i jaka Manka duza, hehe! i widac, ze prawdziwa diabeluszka z niej
i jaka Manka duza, hehe! i widac, ze prawdziwa diabeluszka z niej
Podziel się: