reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
forever moja Hanka piła go na poczatku naszej przygody z koleczką i jej smakował bo jest słodki, ale potem położna odradziła wszystko co koperkowe, bo większe gazy powodują większe bóle brzuszka bo dzidzia sie męczy żeby te gazy wyszły i błędne koło - co specjalista to inna opinia, więc już się tym nie przejmuje. Ale potwierdzam, że piła ze smakiem, ale koleczki nadal były bardzo mocne

hej, po dlugich perypetiach jestem :)
niestety w szpitalu rozpoznano sapkę niemowlęcą i mam sie zglosic do laryngologa

znacie jakiegos dobrego prywatnie w warszawie?

wszystko inne dobrze, waga i wzrost w 50 centylu, skora czysta takze dzieki ciekłej parafinie, jedynie babrze się slad po szczepeniu na raczce mimo przemywania sodą
a ten brak apetytu to przez sapkę, notorycznie furczacy nosek najgorzej nocą :(((( jak ma jesc jak oddychac nie moze, sol morka w areozolu wciaz ale dziecko przez to wpuszczanie mgiełki zaczelo miec nerwowe odruchy i wcale sie nie dziwie bo probowalam na sobie jak sie psiknie to az do gardła leci taka sila :((((((

Ostatnia edycja:
Icak - Młodej średnio smakuje ten PlantexDuo - jak się zorientuje co pije to wypluwa butelkę :baffled: No, ale dziś mi pediatra powiedziała, że mogę dawać i Bio Gaie i Sab Simplex i tak zrobię bo przez to - i chyba dlatego że ja za mało piję :-( - Młoda niedojada i za mało przybrała na wadze w związku drugi posiłek mam ją dokarmiać mieszanką ( wydoiła 90 ) i nie na żądanie tylko regularnie w dzień co 2,5 h, a w nocy co 4. Za 10 dni kontrola.

Dziewczyny POMOCY!!
Pilnie potrzebuje sprawdzonych sposobów na pleśniawki.
Od paru dni używamy aphtinu ale nic nie pomaga,przemywanie buźki po każdym posiłku tez nie.Co robić?
Mała ma pełno pleśniawek w buźce :-:)-(

Angel moja pediatra radziła domowym sposobem przegotowaną wodę wymieszać z glukozą i sokiem z cytryny i tym przemywać gazą na palcu w buźce...ponoć pomaga bo moja koleżanka stosowała

reklama
Do góry