reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
my mamy inny problem mlody je po 200 ml ale tylko 4 razy dziennie :( i nie mam pojecia co zrobic zeby wiecej razy jadł..myslicie ze to skok?

ironia u nas też coś się małej poprzestawiało z jedzeniem...wczoraj np. w dzień nie jadła prawie 5h, bo sobie drzemkę 3h zrobiła. Sama ją obudziłam po tych 5h, bo się bałam, że chora jest...czytałam, że przy ząbkowaniu występują zaburzenia łaknienia

Tymuś od 2 dni nie robił kupki, ma twardy brzuszek, pręży się i jest strasznie marudny, dawałam mu herbatkę ułatwiającą trawienie i krople na kolkę ale to nic nie pomaga, macie jakiś pomysł??? i jeszcze sie jest weekend na nieszczęście :(

Mamusia a pierdziochy ida??
Kladz go na brzuszek... masuj brzuszek...
Moja tez miala problemy z wyproznianiem sie a myslalam ze to kolki u niej.
Bylam w desperacji chcialam kupic specjalny preparat (taka rurke ulatwiajaca wyuproznianie sie kurde droga byla) ale jakos dzien przed zakupieniem leku unormowalo sie wszystko u mlodej ja az do lekarza chodzilam z tym bo bez termometru nie wyprozniala mi sie.
Wiec u nas czeste masarze pomogly... uginanie kolanek do klatki piersiowej, kladzenie czeste na brzuszku.
Ale jeszcze CI powiem ze dzieci moga i po 4 dni nie robic kupki... ALe dluzej to juz nie zdrowo...

Marysia robi kupki raz na 2, 3 dni. Ostatnią robiła w środę. U niej to norma. Dopóki się nie pręży i widze, że jej to nie przeszkadza w zaden sposób to się tym nie przejmuję. Ale to od razu widać kiedy dizecko CHCE zrobić kupkę ale po prostu nie może. Wtedy warto mu pomóc.

reklama
Do góry