reklama
blondplatyna
Fanka BB :)
Czyli rozumiem, że mam się nie przejmować?
Cześć dziewczyny, mam pytanie do mam karmiących lub dokarmiających swoje maluszki. Niestety ja też będę musiała zacząć dokarmiać, no mała przez miesiąc przybrała tylko 400 g. Napiszcie jakim mlekiem karmicie maluszki, bo pediatra dała mi na próbę Bebilon comfort 1 z tendencją do kolek i zaparć.
kat.j1 ja czasem daję małej Bebilon comfort, jak pusto w cyckach. Poza ceną nie ma żadnych wad, jak dam bebilon, to zawsze tego samego dnia kupa jest, a po samym cycu czasem po 5 dniach dopiero...więc nie zatwardza na pewno i problemów brzuszkowych też nie miała
edit:blondplatyna dałam małej właśnie herbatki 60ml i pewnie z 1/4 mi już ulała...a nie kładłam jej na płasko tylko albo w pionie u mnie na rękach albo w leżaczku
edit:blondplatyna dałam małej właśnie herbatki 60ml i pewnie z 1/4 mi już ulała...a nie kładłam jej na płasko tylko albo w pionie u mnie na rękach albo w leżaczku
_Angel_
Mama małej stokrotki
u nas jest Nan pro i Bebilon comfort,oba bardzo polecam.
A my jutro jedziemy do szpitala na zabieg.Bianka będzie miała przepychany kanalik łzowy.Skierowanie mamy do Centrum Matki Polki w Łodzi a to ode mnie 2h drogi wiec musimy wcześnie wyjechać.Mam nadzieję że to jej pomoże i że już więcej nie będziemy musieli włóczyć się po szpitalach.
A my jutro jedziemy do szpitala na zabieg.Bianka będzie miała przepychany kanalik łzowy.Skierowanie mamy do Centrum Matki Polki w Łodzi a to ode mnie 2h drogi wiec musimy wcześnie wyjechać.Mam nadzieję że to jej pomoże i że już więcej nie będziemy musieli włóczyć się po szpitalach.
reklama
Podziel się: