reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
gosiaczek moja mała też się zawsze przy debridacie zachłysnęła i czasem przy piersi
kati u nas tez kompletnie nic sie nie dzieje, czerwona kropeczka na ramienie jak po komarze i nic więcej, pytałam pediatry czy musi się coś sączyć itp. - powiedziała że nie i różnie dzieci to przechodzą, ale jak się nic z tym nie zrobiło to elegancko

U nas też zachłyśnięcia to niestety norma, kiedy krasnal dobrze zaciągnie i mu siknie z cyca ;)
Co do sladu po szczepieniu mamy tylko czerwone zgrubienie.

Blusia - temt ten był już poruszany pare stron wczesniej, ale powiem Ci zę to nic zlego to calkiem normalne wiec nie ma powodu do obaw

a ja sie chcialam zapytac jak Wasze dzieciaczki sie zachowywaly jak szczepionka na wzw b robiona w dniu narodzin wyszla, czy przez to dzidzia moze byc niespokojna bo moj jest strasznie nerwowy i sie zastanawiam czy to moze byc od tego, hm???

reklama
a co to moze byc? - moj kilka dni temu dostal krostek jak uczulenie na gornrj czesci klatki piersiowej i miał tam taka chropowata skórę, krostki znikneły ale dzis przy kapieli jak smarowalam go oliwka zauwazylam ze tak chropowata skorka (jak by jakies krostki wyczuwalne ale nie widoczne) pojawiła mu sie na calej klacie,mam isc do lekarza czy jak radzicie?

Do góry