reklama
Boję się, że od takiego lek. ,czy w przychodni gorsze dziadostwo złapie... zobaczę jutro
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mogę zrobić małemu na kaszel syrop z cebuli i miodu? bo kaszel nie chce przejść a po syropie pulneo od razu wulkany puszcza
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mamusia miód jest bardzo silnym alergenem a cebula wzdyma, ja bym nie podawała, ale może niech wypowiedzą się inne bardziej doświadczone mamy
Aestima
Fanka BB :)
miód na pewno nie- ma jakieś bakterie czy coś, które dla dorosłego nie są szkodliwe a u dziecka mogą wywyołać chorobę czy coś w ten deseń... mrsmooon, jak to było z tym miodem???
tak czy inaczej- surowy miód nie! ewentualnie z cukrem, ale ja cukru nie podaję w ogóle... a mi lekarka moja zielonogorska- naprawdę ekstra pediatra- kazała dawać stodal 2- 3x dziennie 2,5ml i przeszedł mu kaszel po 2 dniach. kupisz bez recepty
tak czy inaczej- surowy miód nie! ewentualnie z cukrem, ale ja cukru nie podaję w ogóle... a mi lekarka moja zielonogorska- naprawdę ekstra pediatra- kazała dawać stodal 2- 3x dziennie 2,5ml i przeszedł mu kaszel po 2 dniach. kupisz bez recepty
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a jaki w smaku jest ten stodal? bo pulmeo jest obrzydliwy, i w aptece babki mówiły by nie podawać takiemu małemu dziecku od tak syropu tylko ma lekarz obsłuchać ile w tym prawdy nie wiem ale nie mam zamiaru leciec do lekarza do dzieci chorych tylko z kaszlem z gorączką nie poszłam (3 dniówka) to co tym bardziej teraz zwłaszcza że dzis nad morze jedziemy na 3 dni
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a "strzykawka" jest w stodalu? i ile on kosztuje?
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Podziel się: