reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

reklama
dziewczyny a mi się wydaje że ostatnio pieluszki corci intensywniej pachną moczem...nie wiem czy mi sie tak wydaje czy tak jest...ale normalnie duzo bardziej intensywnie mi pachną...może to przez to że upały się niesamowite teraz zrobiły...sama nie wiem...

My dziś u lekarza i tak się wkurzyłam, bo miała poślizg czasowy, więc już w czasie rozbierania Jacka szybko receptę na mleko pisała, a ja mam takiego stresa z tym wprowadzaniem glutenu..:-(chciałam z nią pogadać,a ona tylko szybko osłuchała Jacka i stwierdziła, proszę przejść do szczepienia....:wściekła/y::wściekła/y:Kurcze to kogo młode mamy mają o radę pytać??????i kiedy?

Asia te Doktorki są takie same :baffled::baffled: u nas było to samo, ja niby zapytałam się o gluten, ale usłyszałam tylko "no wprowadzać pomału" :eek::eek:
ja zaczęłam wprowadzać jakoś jak mała miała 5,5 miesiąca, na początku podawałam regularnie a teraz różnie, bo częściej słoiczki daję i zapominam o tym glutenie :baffled: raz dałam małej skórkę chleba - o rany, jaka zadowolona była :szok: jak zabrałam jej, bo został mały kawałeczek i bałam się żeby nie połknęła go w całości to się strasznie zdenerwowała :-D
nie stresuj się tak tym glutenem ;-) ja wcześniej też się tego bałam, ale chyba nie ma czego ;-):tak:

Dziewczyny to szczepienie o ktorym piszecie w 6 miesiącu zycia to na WZW ono nie jest w tej szczepionce skojarzonej płatnej?? Czy jest to szczepienie dodatkowo platne??:eek:

reklama
my właśnie dzisiaj byliśmy na ostatnim szczepieniu - w sensie, że następne dopiero jak dzidziuś skończy rok.
to właśnie WZW.
ja kupowałam 5w1.
na pierwszym szczepieniu było właśnie 5w1 (które kupiłam) i WZW, które było bezpłatne z przychodni.
teraz właśnie - było kolejne bezpłatne - z przychodni.
nie wiem jak to jest w przypadku 6w1.

Do góry