reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

reklama
czesc dziewczyny,czy któraś z waszych pociech miała podobne objawy do mojej córci ,jak jest podekscytowana ,wesoła i radosna to tak jakby nie mogła złapac oddechu i pieje jak kogut ,coś w rodzaju tak jak my sie przestraszamy oddajemy taki dzwięk ,wydaje mi sie że wszystko co mówi to tak jakby przez noc ,dziwne bo w nosie nic nie ma ,niepokoi mnie to a mój piediatsa jest na urlopie i sie martwie

Taak do tego jeszcze trzęsie rękami jakby miał padaczkę wywija nogami a oczy jak pięciozłotówki:dry: U Kuby to objawy zachwytu kiedy poczuje wodę w wannie kiedy oglada sie w lustrze:dry: i kiedy ojciec go łaskocze w brzuch a ostatni jak zobaczy flipsa:dry: To chyba nieco przesadzona reakcja ale raczej niegroźna chociaż kilka razy myślałam że się udusi:baffled::happy2:

a ja byłam dzisiaj z miśkiem u lekarza bo- tak jak kiedyś pisałam że misiek robi zielone kupki, ale do tej pory usprawiedliwiałam to herbatką na trawienie, nawet jak byłam w szpitalu to pielęgniarka mówiła że może tak być, zresztą patrzyli na jego kupkę i niby ok. ale od 2 tygodni albo i więcej nie dawałam mu w ogóle tej herbatki i dalej, no i jednak wprowadzamy Bebilon Pepti. mam nadzieję że jakos to przyswoi, bo jednak przyzwyczajony do tego mleczka słodkiego. na razie mieszamy - 3 ł. starego i 2 nowego. zobaczymy. a jeśli dalej będzie taka reakcja to badania. ale myślę ze to jest to

Tak i ten błysk dzikiej rzadzy w oczach "daj mi to", "rób tak dalej". I ta sekunda w której buzia zastyga w wyrazie mega zachwytu.

dzięki Kasia, no u nas tak wesoło nie jest, niestety nie są równe, zobaczymy co dalej.

reklama
Do góry