reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Raport ciążowy

reklama
tak najwazniejsze zeby bylo zdrowe, poza tym to nasze pierwsze dziecko wiec naprawde plec nie gra dla mnie tak olbrzymiej roli przy drugim (bo taki mamy plan) to bede sie pewnie bardzo denerwowala bo strasznie chcialabym miec parke, a teraz skoro to i tak nie blizniaki, niestety wszystko jedno dla mnie, bo moj maz marzy o synku i mysle ze dla niego to wazne zeby pierwszy byl syn. sam ma brata i mysle ze troche obawia sie jak to bedzie z corka, ale mam nadzieje ze zaakceptuje dzieciatko bez wzgledu na plec. tak wiec chcac zrobic prezencik mojemu mezulkowi to sama juz uwierzylam ze fajnie jakby to byl CHLOPCZYK. okaze sie jutro.

Cześć dziewczyny!!! Przyszłam się pochwalic, że od soboty jestem mężatką ;D Dzidzia w ostatnich dniach przed ślubem była taka spokojna, że zaczęłam się już niepokoić... ale chyba po prostu zbierała siły, bo w sobotę wywijała takie fikołki, że hej! ;) Pozdrawiam gorąco wszystkie mamusie!!!!!!!!!! :)

reklama
Do góry