Kochane w dwa ddni przeczytalam wszystkie posty na tym forum
;-)
no i ...
mam casualplay s4, ale niestety kupilam go uzywanego... nigdy wiecej uzywanych wozkow!!!! No i... stelaz wygina sie w lewa strone (smiejemy sie ze powypadkowy), mechanizm na dole (przy przednim kole) jest ulamany - taka metalowa rurka dlugosci jakies 25cm... teraz ciezko wozek sie otwiera, po prostu przednie kolo sie chowa i trzeba je wyciagac reka az uslyszy sie kli, wtedy juz jest ok, mozna wlozyc maluszka.
Moj synek ma lekko ponad roczek i jest problem z owa budka.. cieszylam sie ze jest zamykana do przody, ze moze chronic dziecko przed wiatrem, sloncem, a tu budka dotyka czubka glowy mego synka... wiec porazka... zamykanie jej w ogole nie wchodzi w gre, bo w tedy okienko ma synek oparte o twarz...
prowadzi sie super lekko i jest zwrotna, szeroka, wygodna.
A i co do pokrowaca, to wyczytalam, ze ktoras z kobitek miala mylnie dane z s6... u nas chyba jest tez tak, bo ni cholery nie pasuje... raz je zalozylam i od razu ocieralo o kolo, upackalo sie i wygladalo jak samorobka
reasumujac mamy go ponad iesiac i juz sprzedalam go - w poniedzilek wysylam:-):-):-):-) i ciesze sie jak cholera
wczesniej mielismy - 4 m-ce chicco for me, super sie sprawdzil na lotnisku, na wakacjach, budka zasuwana wlasnie do przodu, wiec chronila przed sloncem
ale jak przyszla jesien i synkowi ubralam kurtek to nie miesicil sie na szerokosc ( w ramionkach...) no i sprzedalismy
jeszcze wczesniej mielismy jeepa firmy hauck, no i chyba byl super, ale przed kupnem casuala sprzedalismy (tyle ze mial oparcia na plasko rozkladanego...)
no a pirwszym wozkiem byl wozek beza, stylizowany na bordera, spacerowki nie uzywalismy, gondola i foltelik wizualnie ok, ale teraz z perspektywy... to kola piankowe byly porazka, stelaz ciezki, material - tapicerka beznadziejny - jakby plotno... no a fotelki hmmm, nie wiem czy spelnial jakies normy...
reasumujac dzis zamawiam quinnego speediego papilon (cudny kolorek) - no i kupie spiworek quinny, jest teraz w promocji kolekcja z wyprzedazy za 99zł... + daszek ten przeciw sloneczny i mam nadzieje ze bedzie git