reklama
Witam dziewczyny ponownie
Tym razem chcę prosić o radę dot. wyboru wózka lekkiego, który ma robić za sklepowo-wypadowy, speedi jest na takie wypady troche problematyczny... Oczywiście na pierwszym miejscu wygoda dziecka, na drugim... cena :/, potem waga - absolutne maksimum to 10 kilo.
Co proponujecie? Wpadł mi w oko Britax verve, kusi oj kusi ten Titanium Baby Spider NOWOŚĆ kolekcja 2008 (308188688) - Aukcje internetowe Allegro, marzeniem - nieosiągalnym na razie - jest jane Nomad. Jestem otwarta na różne wózki, może nawet parasolki
Pliz pomóżcie
Buba....!
Tym razem chcę prosić o radę dot. wyboru wózka lekkiego, który ma robić za sklepowo-wypadowy, speedi jest na takie wypady troche problematyczny... Oczywiście na pierwszym miejscu wygoda dziecka, na drugim... cena :/, potem waga - absolutne maksimum to 10 kilo.
Co proponujecie? Wpadł mi w oko Britax verve, kusi oj kusi ten Titanium Baby Spider NOWOŚĆ kolekcja 2008 (308188688) - Aukcje internetowe Allegro, marzeniem - nieosiągalnym na razie - jest jane Nomad. Jestem otwarta na różne wózki, może nawet parasolki
Pliz pomóżcie
Buba....!
przedstawiciele handlowi, niedoinformowani w dodatku, wypad w kosmos!
Ha ha dobre , mam nadzieje ze mnie nikt nie podejrzewa o to i co do wypowiedzi e.w. to faktycznie troche za malo informacji bo jesli sie juz pisze ,ze cos jest be to powinno sie podac powody :-) .Mnie to by pewnie niektorzy producenci czy importerzy wozkow zlinczowali .Ale prawda jest taka, ze na stronach inetrnetowych czy w sklepie spotkacie sie tylko z zachwalaniem , malo kogo obchodzi co pozniej dzieje sie juz ze sprzedanym wozkiem dlatego opinie sa bardzo wazne ale jednoczesnie moga wprowadzac w blad bo kazda z Was ma inne oczekiwania i potrzeby.Najwazniejsze by od tego zaczac zakupy
A
Agutek
Gość
Witam dziewczyny ponownie
Pliz pomóżcie
Buba....!
wg mnie nalezy szukac jak najlzejszego wozka, bo maluchy beda tylko coraz ciezsze i bedzie coraz trudniej dzwigac je w wozkach....
niedawno sama bylam na etapie wybierania lekkiego wozka na wypady do sklepu, wakacje, itp. ogladalam te, co waza okolo 8kg i powiem ci, ze jak dla mnie byly zdecydowanie za ciezkie
britax verve bardzo mi sie podoba, ale czytalam gdzies niedawno, ze jest malo stabilny
ja osobiscie zdecydowalam sie na jane energy, jest faktycznie bardzo lekki i zwrotny...minusem jest to, ze ma skromne wyposazenie, ale akurat chyba mozna sobie bez tego jakos poradzic, a na codzien jednak ma sie 2-3kg mniej do dzwigania, co jest ogromnym plusem :-)
takze ja bym chyba jednak zawezyla wybor wozkow i szukala wsrod takich ponizej 7kg, no chyba, ze waga nie jest dla ciebie az tak bardzo istotna :-)
dla mnie przy lekkiej parasolce chyba jednak lepsze sa 4-kolowce...mam wrazenie, ze 3-kolowce sa bardzo wywrotne, choc sama nie sprawdzilam - tak mi sie po prostu wydaje...
Agutek, wiadomo, im lżejszy tym lepszy, ale nie jest to priorytetowy priorytet - silna kobita jestem Też patrzyłam na energy, ale baardzo skromniutki mi sie wydaje i niezbyt komfortowe zawieszenie chyba ma? I daszek wygląda tak, jakby wcale nie chronił od słońca.
sugarspunsister
matka polka superstar
ja po raz kolejny
jane ma b stabilne zawieszenie, kola amortyzowane i dosc spore jak na parasolke
daszek chroni bezproblemowo a na lato mozna dokupic parasolke na slonce ( chyba zaden wozek nie wygra z letnim sloncem)
co do wyposazenia to jakos nic specjalnie mi nie brakuje
spiworek jesli jest potrzebny instaluje z buzza i jest ok
chociaz maly jak chodzi to nie w glowie mu spiworki
jak dla mnie porownywalny jest tylko maclaren ktory byl moim drugim typem
jane ma b stabilne zawieszenie, kola amortyzowane i dosc spore jak na parasolke
daszek chroni bezproblemowo a na lato mozna dokupic parasolke na slonce ( chyba zaden wozek nie wygra z letnim sloncem)
co do wyposazenia to jakos nic specjalnie mi nie brakuje
spiworek jesli jest potrzebny instaluje z buzza i jest ok
chociaz maly jak chodzi to nie w glowie mu spiworki
jak dla mnie porownywalny jest tylko maclaren ktory byl moim drugim typem
A
Agutek
Gość
Agutek, wiadomo, im lżejszy tym lepszy, ale nie jest to priorytetowy priorytet - silna kobita jestem Też patrzyłam na energy, ale baardzo skromniutki mi sie wydaje i niezbyt komfortowe zawieszenie chyba ma? I daszek wygląda tak, jakby wcale nie chronił od słońca.
jeszcze nie jezdzilam nim w terenie, wiec trudno mi powiedziec...czekam az sie ociepli, teraz uzywamy casualplaya s4
jesli zas chodzi o budke latem to mi sie cos wydaje, ze naszym dzieciom nie w glowie bedzie siedzenie w wozku ;-)
Czesc Mamusie! Ja nie w temacie, ale dostalam Maxi Cosi Cabrio Fix i jest suuuuper!! Kolor jak na zdjeciu tylko te fioletowe elementy sa w takie kropki jak kiedys pisala Hanah, ale to w niczym nie przeszkadza i nie odbiera nic temu fotelikowi, jest duzy, ma wkladke dla niemowlat i super prosta obsluge - regulacja pasow, i ta oslonka ktora sie rozklada tez swietny pomysla. Ja znow jestem zadowolona i czekam kiedy potestujemy sprzet z Malenstwem, ktory na razie siedzi w brzuszku... ale mam ter. na 26 luty.
Pozdrawiam serdecznie!! Ania.
Pozdrawiam serdecznie!! Ania.
sugarspunsister
matka polka superstar
ania gratulacje zakupu
co do terenowej jane to moj jezdzil juz po lesie i lakach ;-)
co do terenowej jane to moj jezdzil juz po lesie i lakach ;-)
reklama
Witam,witam zagorzale poszukiwaczki wozow ;-)
Joola Jesli szukasz lekkiego wozka na wypady sklepowe i po alejkach parkowych to ten tytanium jest spoko(no i cena dobra) bo to taki zapp(tylko troche slabszy jakosciowo) ale z rozkladanym siedziskiem.
Agutek ma racje.Dzieciom wagi przybywa w tempie kosmicznym a to niestety odbja sie rowniez na komforcie uzytkowania wozka.
Britax rzeczywiscie jest malo stabilny.kilka razy spieszac sie o mlo z nim nie wyrznelam bo sie zblokowal na jakiejs nierownosci...... uzywam go dylko do centrow handlowych co by juniora spacyfikowac jak zaczyna zwiweac.
Druga istotna sprawa oprocz wagi wozka jest jego latwosc i stabilnosc prowadzenia jedna reka.(maluszki w wieku 1,5 roku juz nie tak chetnie siedza w wozku zatem jak jestesmy same musimy miec komfort prowadzenia wozka i dziecka za reke rownoczesnie!!!!!!) Britax w tej kwestii sprawdza sie duzo lepiej mniz zapp ale zapp jest troche stabilniejszy.
Co do wyposazenia to bym nie panikowala.Tak naprawde i spiworki i palaki sa rowniez w wersji uniwersalnej- kompatybilnej do danego modelu.
Energy w kategorii parasolek wg.mnie jest niekwestionowanym mistrzem!!!!
Lekki,stabilny,solidny,wytrzymaly.
Daszek ma spory jak na parasolke.A latem zamiast parasolki do wozka (ja osobiscie jakos nigdy nie mialam komfortu z ich uzytkowaniem bo zawsze zawodzily....) polecam:http://www.baby.com.pl/szczegoly.ph..._kolor_granatowy&przedm=7743390&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F7407544%2F7407571&sortuj=kod
spisuje sie rewelacyjnie i chroni przed [romieniowaniem uv a i miejsca malutko zajmuje....
Joola Jesli szukasz lekkiego wozka na wypady sklepowe i po alejkach parkowych to ten tytanium jest spoko(no i cena dobra) bo to taki zapp(tylko troche slabszy jakosciowo) ale z rozkladanym siedziskiem.
Agutek ma racje.Dzieciom wagi przybywa w tempie kosmicznym a to niestety odbja sie rowniez na komforcie uzytkowania wozka.
Britax rzeczywiscie jest malo stabilny.kilka razy spieszac sie o mlo z nim nie wyrznelam bo sie zblokowal na jakiejs nierownosci...... uzywam go dylko do centrow handlowych co by juniora spacyfikowac jak zaczyna zwiweac.
Druga istotna sprawa oprocz wagi wozka jest jego latwosc i stabilnosc prowadzenia jedna reka.(maluszki w wieku 1,5 roku juz nie tak chetnie siedza w wozku zatem jak jestesmy same musimy miec komfort prowadzenia wozka i dziecka za reke rownoczesnie!!!!!!) Britax w tej kwestii sprawdza sie duzo lepiej mniz zapp ale zapp jest troche stabilniejszy.
Co do wyposazenia to bym nie panikowala.Tak naprawde i spiworki i palaki sa rowniez w wersji uniwersalnej- kompatybilnej do danego modelu.
Energy w kategorii parasolek wg.mnie jest niekwestionowanym mistrzem!!!!
Lekki,stabilny,solidny,wytrzymaly.
Daszek ma spory jak na parasolke.A latem zamiast parasolki do wozka (ja osobiscie jakos nigdy nie mialam komfortu z ich uzytkowaniem bo zawsze zawodzily....) polecam:http://www.baby.com.pl/szczegoly.ph..._kolor_granatowy&przedm=7743390&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F7407544%2F7407571&sortuj=kod
spisuje sie rewelacyjnie i chroni przed [romieniowaniem uv a i miejsca malutko zajmuje....