reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
na razie chyba mala abstynencja ;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
to niemozliwe
eni20
Zaangażowana w BB
to ja mam pytanko
znowu zaczelam przegladac wozki mutsy i znalazlam taki stelaz transporter, czy orientujecie sie czy o mozna w Polsce kupic? czy gondole i maxi cosi da sie wczepic? i jeszcze jedno pytanko czy stelaz 4rider ma rozne kolory, np czarny albo coffee?czy tylko silver?
znowu zaczelam przegladac wozki mutsy i znalazlam taki stelaz transporter, czy orientujecie sie czy o mozna w Polsce kupic? czy gondole i maxi cosi da sie wczepic? i jeszcze jedno pytanko czy stelaz 4rider ma rozne kolory, np czarny albo coffee?czy tylko silver?
A
Agutek
Gość
w koncu do naszych sklepow sprowadzili chicco multiway i chwile go ogladalam i moge powiedziec, ze chowa sie do jane energy...znacznie gorzej sie go prowadzi i jednak te 2kg roznicy w wadze to sporo
M
Melanie
Gość
to ja mam pytanko
jesli tak to raczej tylko w hurtowni w Poznaniu
albo u jakiegos indywidualnego handlowca... moze na allegro bedzie - niestety teraz nie ma
nowy w Holandii wychodzi ok 1300 pln tanio co? niestety w Polsce to tylko marzenie (taka cena)
na reszte pytan odpowiedzi nie znam
pozdrawiam
fanka mutsy od zawsze
reklama