reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
to ja mam pytanko:)
znowu zaczelam przegladac wozki mutsy i znalazlam taki stelaz transporter, czy orientujecie sie czy o mozna w Polsce kupic? czy gondole i maxi cosi da sie wczepic? i jeszcze jedno pytanko czy stelaz 4rider ma rozne kolory, np czarny albo coffee?czy tylko silver?

Czesc Dziewczynki. Mam pytanie!!
Czy roznia sie foteliki Maxi cosi Cabrio Fix i M.C. City???
Dzieki za oswiecenie. Ania.

w koncu do naszych sklepow sprowadzili chicco multiway i chwile go ogladalam i moge powiedziec, ze chowa sie do jane energy...znacznie gorzej sie go prowadzi i jednak te 2kg roznicy w wadze to sporo :tak:

to ja mam pytanko:)
znowu zaczelam przegladac wozki mutsy i znalazlam taki stelaz transporter, czy orientujecie sie czy o mozna w Polsce kupic? czy gondole i maxi cosi da sie wczepic? i jeszcze jedno pytanko czy stelaz 4rider ma rozne kolory, np czarny albo coffee?czy tylko silver?

jesli tak to raczej tylko w hurtowni w Poznaniu
albo u jakiegos indywidualnego handlowca... moze na allegro bedzie - niestety teraz nie ma :no:
nowy w Holandii wychodzi ok 1300 pln :eek: tanio co? niestety w Polsce to tylko marzenie :eek: (taka cena)

na reszte pytan odpowiedzi nie znam

pozdrawiam
fanka mutsy od zawsze :-p

reklama
Do góry