reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
czesc. kiedy zamienialyscie w buzzie siedzisko spacerowki na to drugie z zestawu? moj chlopczyk na 9 miesiecy i teraz zimą w kombinezonie juz mu ciasno (jest na 50 centylu):confused:

Wapka ja jeszcze nic nie powiem bo czekam na synka ale z tego co wiem to ono jest do 18 m--cy ale mozna chyba zmienic wczesnije jak sie maluszek nie miesci

zmieniłam. teraz jest dobrze. moze w lecie zmienie ponownie na pierwsze siedzisko. albo bede rozgladac sie za inną spacerówką:-D

wiitajcie jestem tu pierwszy raz zauważyłam że parre z was jest posiadaczkami wozka jane energy np chyba sugar dziewczzny bardzo zastanawiam sie nad kupnem tego wozka ale niestety nie moge go nigdzie na zywo obejrzec:( mam wielka prośbę czy ktoras z wass moglaby zamiescic na forum badz wyslac mi pare zdjec mailem wozka z dzidzia wsrodku bym mogla sobie zobaczyc jak duzo miejsca ma dziecko w tej parasolce. I ogolnie prosze o wrazenia z uzytkowania. z gory dziekuje za info i pomoc
Moj mail: marta.pietnicka@op.pl

sugar wlasniewidzialam jedno zdjecie owje a czy dawalas wiecej? tam woj synek chyba kocykiem przykryty i nie bardzo widac jak ma duzo miejsca. Ale rozumiem ze nadal go uzytkujesz i zadowolona jestes? czy mozee to byc jedyny wozek jest na tyle komforotwy by dziecko było w nim na dlugich spacerach wypadach? bede szukac zdjec alejezlei komus to nie problem to prosze o zdjecia na mail bo boje sie ze nie znajde tu az 125 stron moze ty sugar wiesz gdzie dawaalas na ktorej stronie?? choc mniej wiecej.POzdrawiam

reklama
wozek jest duzy i wygodny
rozklada sie na plasko

musisz pamietac ze jest to PARASOLKA a nie spacerowka
wozek na wypady do miasta, sklepu, ma sie szybko skladac i rozkladac i byc lekki
wozek jest fajny i swietnie sie prowadzi po rownym terenie ( to nie pompowane kola) wiec jesli potrzebujesz wozka do takich eskapad to bedziesz zadowolona ale na wyprawy po lasach i lakach to raczej odpada

Do góry