mozesz ja uzywac jako gondole ale dostosowana jest do przewozenia malucha w samochodzie. Zauwaz ze gondole wozkow bebe confort tez sa gondolami przewozowymi - bo tam we francji jest taki obowiazek zeby w ten sposob dzieci wozic, w normalnie uzywasz je na stelazu wozka na spacerki tez
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie
A juz bym sie ciesyzła buzzem gdyby doszedł....
Ale gosicu dzis wysłał ciekawe czy dojdzie...
Pierwsze raz widze taka gondole .... ale z Was speraczki wszytko znajdziecie....
A juz bym sie ciesyzła buzzem gdyby doszedł....
Ale gosicu dzis wysłał ciekawe czy dojdzie...
Pierwsze raz widze taka gondole .... ale z Was speraczki wszytko znajdziecie....
Sofik
Wiara Czyni Cuda
to gieoska taka szperaczka....zaraz rano wstaje i wyszukuje czy cos ja nie ominelo w producji quinny )
A ja wczoraj nie splam ale znów dlatego ze maly sie nie ruszał,,,, tak i nie dobrzee,,,
Ale rano juz dal znac o sobie ;-)
a ja proponuje zalozyc nowy watek pt. plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....poniewaz my sobie tu klachu klachu o wszystkim i o niczym a watek zalozyla sugar glownie na temat buzza...wiec jak ktos takowych informacji poszukuje to na nieszczescie trafia na zrozpaczona i niewyspana sofik, gieoske - maniaczke szperania na ebayu, gastone ktora dokonuje wyborow miedzy jane a innymi joggingowcami, moje prywatne fotki...he he wszystko tylko nie opinie na temat buzza
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Pawimi to zakładaj watek ;-)i daj link
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Dziewczyny dostałam WÓZEK :-):-):-):-):-):-)
Karolina_Marcel
Zaciekawiona BB
Dziewczyny dostałam WÓZEK :-):-):-):-):-):-)
To wstawiaj zdjecia :-):-)
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda