reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Moje IV piętro to też przekleństwo, bo nie dość, że u rodziców też mieszkaliśmy na 4 piętrze to moja teściowa i moja babcia również mieszkają na IV :) Już sie nie mogę doczekać kiedy przeprowadzimy się do naszego domku i wtedy to będzie cud miód i orzeszki :) koniec z wspinaniem się po schodach :laugh:

oj jak ja bym chciała domek, nawet taki całiem malutki ;)
bez tych schodów, klatek, sąsiadów palących papierosy na balkonie że okna nie można otworzyc...

a wózek trzymam dlatego w piwnicy - nie jestem w stanie znieść wózka i dziecka z IV, po prostu nie mam tyle siły :(

A ja mam w domu, bo do południa wystawiam Jakuba na balkon (mam cień do 12, więc korzystam z tego dobrodziejstwa). Wózek znoszę siłą woli ;D

W kraju tez mieszkalm na IV i jak sobie pomysle,ze mial bym chodzic z mala,wozkiem i innymi betami to kota bym dostala,tutaj mieszkam na II i jest ciezko

Wspolczuje babeczki ::)

reklama
Do góry