reklama
rozpoczeła się od środka czółka a pózniej zaczęła schodzić w dół
zaogniona nic nie pomagało nie schodziła
wkurzyłam się i posmarowałam mecortolonem (steryd których nie powinno się stos na twarz tym bardziej dziecka) ale stwierdziłam ze jak ma się np zaczac paprac to wole zaleczyc malutką iloscia tego specyfiku
miała tez czerwoną łuszcząca sie skórę w zgięciach łokciowych i pękały jej kąciki uszu
po bebilonie było ok ja karmiłam do 0,5 roku i pózniej to mleko dawałam
zaogniona nic nie pomagało nie schodziła
wkurzyłam się i posmarowałam mecortolonem (steryd których nie powinno się stos na twarz tym bardziej dziecka) ale stwierdziłam ze jak ma się np zaczac paprac to wole zaleczyc malutką iloscia tego specyfiku
miała tez czerwoną łuszcząca sie skórę w zgięciach łokciowych i pękały jej kąciki uszu
po bebilonie było ok ja karmiłam do 0,5 roku i pózniej to mleko dawałam
oj te nasze biedne maluszki problem z wysypka to temet glowny co????Ja bylam u lekarza i pytalm o wysypke moje Natalki a on na to,ze w tym wileku dzieci maja roznego rodzaju wysyki ,ale nic nie przepisla,jedynie smaruje kremem dermatologicznym na socha skore i zlagodzenie swedzenia,pomaga,ale jak tylko jest goraco to sie poglebia ,ma czerwone krostki i sucha skore ;D ;D ;D
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja też słyszałam, że oilatum jest dobre na suchą skórę. Moja ma cały czas jakieś krostki na buzi. Smaruje sudomkremem, ale co sie zagoja to znow wychodzą. Najgorzej w te upały... no cóż zrobić... taka ich natura...
T
Tamarunia
Gość
Boze kochany, toz ja nie jestem sama w takim razie, ja tu widze, ze kazda prawie mama forumowa ma problemy z wysypka pocieszek!!ojej!!!no daje slowo!!JAki to problem,!!okropnosc i w ogolw!!Ja juz nie wiem co pomaga a co nie!!poszlam do lekarza to te konowaly powiedzialy, ze ((przepraszam za wyrazenie, ale to naprawde konowaly angieslkie, w Polske to choc mysla od czego to moze byc, cos tam jednak radza, a tu skaranie bosksie!!), a wiec powiedzialy, ze to po prostu wysypka , ktora przejdzie, prosze smarowc kremem nawilzajacym, ktory nic a nic nbie daje, tak a propo. Odkrylam przypadkowo sudokrem, i faktycznie zadzialakl, ale znowu sie pojawily!!!wrrr!!won krosty od kruszynki, a sio!!!No jak spytalam konowala, a co z dieta,?a ona:to nic nie da, prosze nic nie eliminowac, a wiec co ja mam byc madrzejsza od tych lekarzy wszystkich?kurcze, ja nie wiem co robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hafsa jest wykrostkowana ponad miesiac :-[
reklama
Podziel się: